GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΜΕΡΚΕΛ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

- Στην αποκάλυψη, ότι το ψευδοκράτος – μαριονέτα των διεθνών τυράννων της Μέρκελ είχε σκοπό να αποκρύψει από τους πολίτες την τ...

-



Στην αποκάλυψη, ότι το ψευδοκράτος – μαριονέτα των διεθνών τυράννων της Μέρκελ είχε σκοπό να αποκρύψει από τους πολίτες την ταυτότητα και την εθνικότητα των δραστών της δολοφονίας ενός 35χρονου Γερμανού από «προσφυγάκια», προχώρησε σωφρονιστικός υπάλληλος, που αποκάλυψε την όλη μεθόδευση!

Όπως είπε, αυτός χάλασε το σχέδιο κάλυψης-απόκρυψης, διαρρέοντας στον Τύπο τα απόρρητα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την έρευνα για τη δολοφονία!
Στην ανακοίνωσή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δικηγόρο του, ο υπάλληλος του υπουργείου Δικαιοσύνης της Σαξονίας Ντάνιελ Τσάμπελ αναφέρει ότι ήθελε με αυτόν τον τρόπο «να μάθει το κοινό τι συνέβη».
Ο Τσάμπελ διευκρίνισε ότι φωτογράφισε το ένταλμα σύλληψης του 23χρονου Ιρακινού μέσα στη φυλακή όπου επρόκειτο να σταλεί.
Στη συνέχεια το έστειλε στο κίνημα Pro Chemnitz που με τη σειρά του το ανάρτησε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Στο έγγραφο αυτό αναφερόταν ότι το θύμα δέχτηκε πέντε μαχαιριές στον θώρακα.
Δινόταν όμως και η ταυτότητα και η διεύθυνση του δολοφόνου, καθώς επίσης και τα ονόματα των μαρτύρων.
Ο Ιρακινός φονιάς έφτασε το 2015 στη Γερμανία, προερχόμενος από το Ιρακινό Κουρδιστάν.
Είχε καταδικαστεί ήδη κατ’ επανάληψη για βίαια επεισόδια και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εξόχως διδακτικό το πάθημα ενός ολόκληρου συστήματος, από την γενναιότητα ενός απλού υπαλλήλου!
Μήπως τελικά οι διεθνείς τύραννοι και τα κατά τόπους τσιράκια τους, δεν είναι τόσο ισχυροί όσο πιστεύουμε, αρκεί εμείς οι πολίτες να μη διστάζουμε να βγάζουμε το «φίδι από την τρύπα»;

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



ethnikismos.net