GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

- Όποια υπηρεσία του Ελληνικού στρατού, του υπουργείου Άμυνας, των μυστικών υπηρεσιών, του υπουργείου δημόσιας τάξης, του υπουρ...

-


Όποια υπηρεσία του Ελληνικού στρατού, του υπουργείου Άμυνας, των μυστικών υπηρεσιών, του υπουργείου δημόσιας τάξης, του υπουργείου εξωτερικών και εσωτερικών κι αν "σηκώσεις" 3-4 συνεργάτες των Αμερικανών, των Γερμανών και των Γάλλων θα βρεις.


ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" - Γράφει ο Zukof

1) ΗΠΑ
Παραδίνουν στην Τουρκία υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη F-35 

-

2) ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Παραδίνουν στην Τουρκία πάνω από 5 υπερσύγχρονα υποβρύχια Type-214 τα οποία είναι ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει σε όλη την Μεσόγειο σε μη πυρηνικά υποβρύχια.

-


3) Οι "φίλοι" μας ΟΙ ΡΩΣΟΙ
Παραδίνουν στην Τουρκία τους S-400 που είναι ό,τι πιο σύγχρονο αντιεροπορικό σύστημα έχουν οι Ρώσοι προς εξαγωγή ( οι ίδιοι κρατούν τους νέους S-500 )
Οι "σύμμαχοί" μας Τραμπ, Μέρκελ και Πούτιν γνωρίζουν 100% πως ο βασικός και μόνιμος επιθετικός στόχος της Τουρκίας είναι η Ελλάδα και πως όλα αυτά τα οπλικά συστήματα θα στρέφονται κατά της Ελλάδας.

-
Επιπλέον γνωρίζουν πως με αυτά τα τρία οπλικά συστήματα ( F-35, Type-214, S-400 ) ανατρέπεται η στρατιωτική ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο εις βάρος της Ελλάδας 100% και όταν όλα αυτά θα ενταχθούν στο στρατιωτικό δυναμικό της Τουρκίας αυτή με το αίσθημα υπεροχής που θα γνωρίζει ότι έχει θα κάνει παραβιάσεις εναέριου χώρου και πάνω από την Ακρόπολη και επιπλέον θα κάνει στο Αιγαίο πάρτι...σε Ελληνικά νησιά και βραχονησίδες.
Με τα Αμερικανικά F-35 Stealth που βασικό τους πλεονέκτημα είναι η από μακριά επιθετική συμπεριφορά ( ενώ τα Ρωσικά Su-34 που διαφημίζουν πολλοί τηλεοπτικοί και δημοσιογραφικοί ντίλερ της Ρωσίας, είναι ευέλικτα σε κοντινές αερομαχίες κάτι που στην σύγχρονη εποχή έχει ελάχιστη αξία ) θα μπορεί η Τουρκία να επιφέρει τεράστιο πρώτο πλήγμα στις Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις ( αεροδρόμια, αντιεροπορικά συστήματα, ραντάρ, φρεγάτες κ.α ) από μακριά με την μέθοδο του πρώτου συντριπτικού πλήγματος ώστε να κερδίσει άμεσα το 40% ενός πολέμου και μετά να κινηθεί για το υπόλοιπο 60% 
Με τους Ρωσικούς S-400 που θα έχει τοποθετήσει η Τουρκία σε κομβικά σημεία θα προστατεύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις δικές της στρατιωτικές δυνάμεις από μια Ελληνική αντεπίθεση, με ό,τι τις έχει απομείνει από το παραπάνω Τουρκικό, πρώτο και συντριπτικό πλήγμα.
Ταυτόχρονα και παράλληλα με τα Γερμανικά υποβρύχια Type-214 που είναι σχεδόν αθόρυβα, μπορούν να μείνουν σχεδόν 25 ημέρες στον βυθό χωρίς ανάδυση και φέρουν εξελιγμένες τορπίλες και πυραύλους θα ξεκληρίσουν όχι μόνο τα σημερινά θαλάσσια πλεονεκτήματα της Ελλάδας ( φρεγάτες και αντιτορπιλικά αγκυροβολημένα σε νησιά ) αλλά ακόμα και παράκτιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και κέντρα διοίκησης και επικοινωνίας.

Και ενώ όλα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη την ίδια ώρα οι "σύμμαχοί" οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα κατά 80% μας πιέζουν να δεχτούμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με σύνθετο όνομα που να εμπεριέχει την λέξη Μακεδονία, γλώσσα και ταυτότητα Μακεδονική, ώστε μετά να μας εκβιάζουν ώστε να υποκύπτουμε στα πάντα με την απειλή μιας καθόδου των Σκοπιανών στη Ελληνική Μακεδονία αφού τότε η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα διπλωματικό πλεονέκτημα αφού η ίδια θα έχει υπογράψει την θανατική της καταδίκη δίνοντας τα πάντα στα Σκόπια και βάζοντας την υπογραφή της για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.
ΗΠΑ και Γερμανία στο μέλλον θα εκβιάζουν ξεδιάντροπα την όποια Ελληνική κυβέρνηση υπάρχει να υποκύπτει σε οτιδήποτε θέλουν με την απειλή πως αν δεν το κάνει θα προωθήσουν τα Σκόπια που τότε θα είναι Βόρεια ή Άνω Μακεδονία προς στην Νότια ή Κάτω Μακεδονία, δηλ. την Ελληνική, ώστε να δημιουργηθεί μια όχι Σκοπιανή Μακεδονία, αλλά μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΝΕΔΟΝΙΚΗ ή ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ η οποία δεν θα ανήκει ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε στα Σκόπια αλλά θα είναι υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ και της ΕΕ αφού θα είναι ένα ΝΕΟ "ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟ" ΚΡΑΤΟΣ.

Επειδή τα γραπτά μένουν κρατήστε στο αρχείο σας αυτή την ανάρτηση γιατί εσείς ή τα παιδιά σας θα την δείτε να επαληθεύεται 100% αν δεν αλλάξουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό όλα τα παραπάνω δεδομένα.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-
Scripta Manent non Verba