GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΝΤΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

- ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ 'Ο Τραμπ δίνει στον βορειοκορεάτη δικτάτορα εγγυήσεις για την ασφάλεια του καθεστώτος τ...

-



ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ

'Ο Τραμπ δίνει στον βορειοκορεάτη δικτάτορα εγγυήσεις για την ασφάλεια του καθεστώτος του, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στη Γερμανία δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό.
Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε καμιά ψευδαίσθηση.
Ο Ντόναλντ Τραμπ καταλαβαίνει μόνο την ισχύ. 
Επομένως πρέπει να του δείξουμε ότι είμαστε κι εμείς ισχυροί"

Sigmar Gabriel 

Πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας σε συνέντευξη, χθες στο Spiegel.
Ο Τσίπρας με τις ξεκάθαρες και προκλητικές κινήσεις υπέρ των ΗΠΑ έρχεται σε ανοιχτή κόντρα με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές των ΗΠΑ, τους Ρώσους και τους Γερμανούς από τους οποίους εξαρτάται η χώρα στρατιωτικά και γεωστρατηγικά ( βλέπε Τουρκία ) εν μέρει από τους μεν και οικονομικά από τους δε.
Ο Τσίπρας μάλλον πιστεύει πως τώρα που θα βγούμε στις αγορές δεν έχει πια την ανάγκη υποστήριξης της Μέρκελ αλλά ούτε και του Πούτιν για άλλους λόγους.
Ρισκάρει επικίνδυνα γιατί η εξωτερική πολιτική είναι ακριβώς όπως οι επενδύσεις, ποτέ δεν τοποθετείς όλα τα λεφτά σου μόνο σε μια μετοχή, δεν βάζεις ποτέ όλα τα αυγά σένα καλάθι γιατί αν η συγκεκριμένη μετοχή γυρίσει τούμπα ή το καλάθι με τα αυγά σου πέσει κάτω, τότε είσαι αναγκασμένος να πουλήσεις όσο όσο ή να ψάχνεις νέα κότα στη έρημο να σου κάνει νέα αυγά.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





Scripta Manent non verba