GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μπακογιάννη και κόμματα συγχαίρουν τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού ΒΙΝΤΕΟ

- Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατά την τοποθέτησή του σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας αρχικά τόνισε πως στην Ελλ...

-




Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατά την τοποθέτησή του σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας αρχικά τόνισε πως στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι λαθρομετανάστες έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες.
«Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι αυτός κατά των Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την κατάρρευση του ασφαλιστικού ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παράλληλα κατήγγειλε την σημερινή κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου που έχει σκοπό να αντικαταστήσει τους Έλληνες εργαζόμενους με λαθρομετανάστες.
Στην συνέχεια αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα κατήγγειλε την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του Ερντογάν παρουσία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν την στιγμή που υπάρχουν εδώ και 4 μήνες δύο Έλληνες στρατιωτικοί αιχμάλωτοι. 
Επιπλέον κατήγγειλε και όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που έχουν στις τάξεις τους βουλευτές που δηλώνουν τούρκοι.   
Ακολούθως έκανε εκτενή αναφορά στους τούρκους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού για τους οποίους η Ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει την παραμικρή κίνηση ώστε να συλληφθούν οι δράστες.
Ο Γιάννης Λαγός μεταξύ άλλων ζήτησε από τους «δημοκράτες» να σεβαστούν την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων που δεν δέχεται επ’ ουδενί τον όρο Μακεδονία στο κρατίδιο των σκοπίων.
Κλείνοντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είναι ντροπή οι αξιωματούχοι της χώρας μας να συνομιλούν με τους δολοφόνους των Ελλήνων, αυτούς που καλύπτει ο Εντρογάν και το παράνομο ψευδοκράτος.  

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



xryshaygh.com