GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

- Γράφει ο Friedman 1) Ο Πούτιν είχε προσκαλέσει τον Τσίπρα και αυτός είχε αποδεχτεί την πρόσκληση, να επισκεφτεί την Μόσχ...

-



Γράφει ο Friedman

1) Ο Πούτιν είχε προσκαλέσει τον Τσίπρα και αυτός είχε αποδεχτεί την πρόσκληση, να επισκεφτεί την Μόσχα και να έχουν συνομιλίες από κοντά μετά την λήξη του Μουντιάλ στη Ρωσία, δηλ. το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου.
Μετά τις τελευταίες κινήσεις με τις απελάσεις των Ρώσων διπλωμάτων θα γίνει αυτό το σημαντικό για πολλούς λόγους ( πολιτικούς, θρησκευτικούς, τουριστικούς, εμπορικούς και στρατιωτικούς ) ταξίδι ή κάποιοι "φίλοι" μας το τορπίλησαν και έριξαν τον Τσίπρα μέσα σε μια καλοστημένη παγίδα ???

2) Τον Σεπτέμβριο έχει ήδη προγραμματιστεί και μια ακόμα συνάντηση.
Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ έχει προγραμματιστεί από τα δύο υπουργεία εξωτερικών να επισκεφτεί την Αθήνα για εξίσου σημαντικές συνομιλίες με τον Κοτζιά.
Θα έρθει ο Λαβρόφ στην Αθήνα ή κάποιοι "φίλοι" μας το τορπίλησαν και αυτό το ταξίδι ( δύο σ'ένα )

3) Αυτά τα δύο ταξίδια του Τσίπρα στον Πούτιν στη Μόσχα, και του Λαβρόφ στον Κοτζιά στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.
Αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ( Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2018 ) σε σχέση με τις απελάσεις των Ρώσων διπλωμάτων, την συμφωνία των Πρεσπών, το δημοψήφισμα και την συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια έχουν καμία σχέση, γιατί συμπίπτουν χρονικά με την επίσκεψη του Τσίπρα στη Μόσχα και του Λαβρόφ στην Αθήνα ???
Μήπως κάποιοι "φίλοι" μας τορπίλησαν αυτές τις επισκέψεις για να μην γίνουν τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συμφωνίας Τσίπρα Ζάεφ ???

4) Ποιοί έδωσαν τις πληροφορίες στον Τσίπρα και στον Κοτζιά για τις "ύποπτες" κινήσεις των Ρώσων διπλωμάτων, οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες και ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης ή άλλες "φιλικές" μυστικές υπηρεσίες, οι ίδιες που "εμπλούτισαν" και θα το επαναλάβουν σύντομα...το σκάνδαλο Novartis με το ονόμα το Σαμαρά που κατά μια διαβολική σύμπτωση ήταν και παρέμεινε κάθετα αντίθετος εδώ και πολλά χρόνια με μια συμφωνία με τα Σκόπια όπως αυτή που έκανε ο Τσίπρας ??? 

5) Όταν αποκαλύφτηκε το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή με το όνομα ΠΥΘΙΑ και αποκαλύφτηκε πως το είχει οργανώσει η Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και μάλιστα υπήρξε και Ελληνικό βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με βαρύτατες κατηγορίες κατασκοπίας και παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA William Basil, ο οποίος οργάνωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών σε βάρος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του μισού υπουργικού συμβουλίου του, μεταξύ των οποίων και κορυφαίων στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας τάξης επειδή τότε ο Καραμανλής συζητούσε με τον Πούτιν για τον αγωγό φυσικού αερίου Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, τότε γιατί δεν υπήρξαν απελάσεις Αμερικανών διπλωματών ???
Τώρα για μια υπόθεση που τα στοιχεία για τους Ρώσους διπλωμάτες μπορεί να είναι και χαλκευμένα από τους "φίλους" μας που έχουν τεράστια εμπειρία στα χαλκευμένα στοιχεία, γιατί έγιναν οι απελάσεις των Ρώσων διπλωμάτων ???

Και ένα τελευταίο ερώτημα.

6) Οι κωδικοί που έχουν οι Ρωσικής κατασκευής S-300 που βρίσκονται στην Κρήτη και καλύπτουν το μισό Αιγαίο έως και την Κύπρο είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν βαθιά τα στρατιωτικά πως βρίσκονται εκτός από τα Ελληνικά χέρια και στα χέρια του Πούτιν που ελέγχει και το λογισμικό τους, άρα μπορεί να παρέμβει.
Αυτοί οι κωδικοί αν δοθούν στον Ερντογάν ή στην "καλύτερη" περίπτωση μπλοκαριστεί το λογισμικό τους από μακριά...τι θα συμβεί σένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, ποιός θα καλύψει την αεράμυνα του κεντρικού, του νότιο Αιγαίου και της Κρήτης, οι "φίλοι" μας ή τίποτα εξωγήινοι ???
Ήδη μπήκα σε πολύ βαθιά νερά και σταματάω εδώ.
Κοινοποιείστε αυτή την πολύ σοβαρή κατά την άποψή μου ανάρτηση, κατά βούληση, στους φίλους σας.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-

Scripta Manent non verba