GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μεγαλειωδης Συλλαλητηριο στην Κομοτηνή για την Μακεδονία

- Κεντρικός ομιλητής ο Θεοφάνης Μαλκίδης Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κομοτηνή. ...

-




Κεντρικός ομιλητής ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κομοτηνή.
Το συλλαλητήριο που ονομάστηκε Πανθρακικό, διοργανώθηκε συλλογικά μετά τα κατά τόπους συλλαλητήρια σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη και είχε ως κύριο αίτημα του την εναντίωση των διαδηλωτών στην συμφωνία των Πρεσπών, αναφορικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ.
Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στην πλατεία Ειρήνης περί τις 8 το απόγευμα, ενώ συνολικά συγκεντρώθηκαν περί των 500 διαδηλωτών. Παρουσία είχε και η Εκκλησία με τις μητροπόλεις της Θράκης να στέλνουν εκπροσώπους, όπως και το Άγιο Όρος επίσης με εκπρόσωπο.

-
Κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο ήταν το Θεοφάνης Μαλκίδης.
Ο επιστήμονας ζήτησε από όλους τους Έλληνες να εναντιωθούν στην "προδοτική" όπως την χαρακτήρισε συμφωνία των Πρεσπών.
Ο λόγος του ήταν πύρινος και διήρκεσε περί των είκοσι λεπτών και περιείχε ιστορικές αναφορές και τοποθετήσεις για τους σημερινούς κυβερνητικούς χειρισμούς.
Υπερτόνισε ότι παρά τις τελευταίες κατηγορίες τα συλλαλητήρια αυτά δεν κρύβουν πίσω τους συμφέροντα, αλλά είναι πατριωτικά.

Όλα δείχνουν πως, παρότι δεν συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, αυτή δεν ήταν και η τελευταία κινητοποίηση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στην Κομοτηνή.














-
http://www.xronos.gr/epikairotita/komotini-oloklirothike-syllalitirio-gia-tin-makedonia

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-