GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

AfD το όνομα του κόμματος, μη το ξεχνάτε γιατί έρχονται εξελίξεις στην Γερμανία

- ***** AfD ***** ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Αυτό είναι το πολιτικό κόμμα στην Γερμανία που θα γκρεμίσει την Μέρκελ και κ...

-



***** AfD *****

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αυτό είναι το πολιτικό κόμμα στην Γερμανία που θα γκρεμίσει την Μέρκελ και κάτω από ορισμένες όχι πολύ δύσκολες προϋποθέσεις, μπορεί να ισοφαρίσει ή να ξεπεράσει, έστω και οριακά τα ποσοστά του SPD, του κόμματος της Μέρκελ.
Αυτό έχουμε προβλέψει εμείς ήδη από τις προηγούμενες εκλογές που έγιναν στην Γερμανία.
Όσο για τους Σοσιαλοδημοκρατες του Μάρτιν Σουλτς αλλά και γενικά τους Σοσιαλοδημοκρατες σε όλη την Ευρώπη οι επόμενες εκλογές, τοπικές ή ευρωεκλογές θα είναι για πολύ κλάμα, τσάμπα δίνουν μάχη να εντάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στους κόλπους τους, μαζί θα πάνε για φούντο, ομαδικά.
Διαβάστε προσεκτικά ξανά αυτή την παρακάτω ανάρτηση.

-
Ρίξτε μια ματιά στην γυναίκα που ηγείται του κόμματος Afd που κατά μια διαβολική σύμπτωση υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ Goldman Sachs.

Ο Τραμπ δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στην ΕΕ, ειδικά την Γερμανία θα την κάνει να γονατίσει για ακόμα μια φορά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αυτή την φορά χωρίς να ρίξουν οι ΗΠΑ ούτε μια σφαίρα, όχι τις ατομικές βόμβες που έριξαν κάποτε στην σύμμαχο της Γερμανίας, την Ιαπωνία.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Scripta Manent non Verba

AfD το όνομα του κόμματος, μη το ξεχνάτε γιατί έρχονται εξελίξεις στην Γερμανία από τον Οκτώβριο και μετά.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



Scripta Manent non verba