GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ 5 ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

- Γράφει ο Friedman 1) Λέτε την άλλη Τετάρτη ή Πέμπτη (11-12 Ιουλίου) ο Καμμένος να είναι ένας από τους υπουργούς Άμυνας του ...

-

Γράφει ο Friedman

1) Λέτε την άλλη Τετάρτη ή Πέμπτη (11-12 Ιουλίου) ο Καμμένος να είναι ένας από τους υπουργούς Άμυνας του ΝΑΤΟ που θα βάλουν την υπογραφή τους πάνω στην πρόσκληση που θα σταλεί στον Ζάεφ για την ένταξη της "Βόρειας Μακεδονίας" στο ΝΑΤΟ ???

2) Λέτε μετά τον Τσίπρα και τον Κοτζιά που υπέγραψαν την συμφωνία, ο Καμμένος να υπογράψει αυτήν την πρόσκληση και να δώσει στον Ζάεφ το πιο βασικό του, πολιτικό επιχείρημα ( αφού πρόσκληση από την ΕΕ δεν πήρε ) για να υφαρπάξει το ΝΑΙ από τους Σκοπιανούς πολίτες στο δημοψήφισμα του Φθινοπώρου με την αμέριστη συμπαράσταση του Καμμένου ???

3) Λέτε ο Καμμένος να έδωσε την σημερινή συνέντευξη για να "προσπεράσει" πολιτικά την υπογραφή που θα βάλει σε δέκα ημέρες ???

4) Λέτε ο Καμμένος που κάνει τον Μακεδονομάχο εκ τους ασφαλούς να είναι χειρότερος και από τον Κοτζιά, με την υπογραφή που θα βάλει αφού δήλωσε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως υπουργός Άμυνας στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ???

5) Λέτε να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τον Καμμένο από την καρέκλα του υπουργείου Άμυνας ούτε οι ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού στρατού ???

Scripta Manent non Verba
Τα γραπτά μένουν, πάντα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

-