GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν ένα σίγουρο μέλλον για τα παιδιά τους

- Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Οι δεσμεύσεις του ...

-



Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι δεσμεύσεις του Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέτουν τα συμφέροντα τρίτων χωρών και το ιδιοτελές πολιτικό συμφέρον υπεράνω των Ελλήνων πολιτών που οφείλουν να υπηρετούν.

Όπως και με την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια, τώρα ήρθε η σειρά υποστήριξης της σταθερότητας της γερμανικής καγκελαρίας και προσωπικά της Μέρκελ, ξανά εις βάρος της σταθερότητας και των συμφερόντων της Ελλάδος.

Δίχως καμία υποχρέωση και με νομιμοφανή μέσα, ο Τσίπρας αποδέχεται ενδοτικά την επιστροφή λαθρομεταναστών που κατέληξαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και είχαν ως πύλη εισόδου την Ελλάδα.

Πρακτικά προχωρά, και δίχως κανένα όφελος για την Ελλάδα, σε διμερή συμφωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας, υποθηκεύοντας εσαεί το μέλλον των Ελλήνων πολιτών και την Ελλάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την διαχείριση ακόμη περισσότερων λαθρομεταναστών.

Ακόμα και η Αλβανία (ναι η Αλβανία!!!) είχε αρνηθεί κατηγορηματικά την φιλοξενία λαθρομεταναστών και αιτούντων ασύλου, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.
Αλήθεια, μέχρι που θα φτάσουν Τσίπρας και Καμμένος προκειμένου να διατηρήσουν τις καρέκλες τους;

Το ισχύον καθεστώς του προβλεπόμενου δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά στον χώρο Σένγκεν, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού Δουβλίνο, είναι τρομερά ατελές και απαιτείται η εκ βάθρων τροποποίησή του ώστε να επαναφερθούν οι κανόνες και η τάξη στα εθνικά σύνορα και η διασφάλιση της εθνικής επικράτειας.
Όμως, ακόμη και με το ισχύον σύστημα, υφίστανται ορισμένα διαδικαστικά προσχώματα που θα μπορούσε μία εθνικά σκεπτόμενη πατριωτική κυβέρνηση να ορθώσει ώστε να κάμψει την αποστολή προσφύγων και λαθρομεταναστών πίσω στην Ελλάδα· αντιθέτως, ο Τσίπρας επέλεξε την επίσπευση των διαδικασιών πέραν των συλλογικών ευρωπαϊκών κανόνων διά της εθελοντικής σύναψης διμερούς συμφωνίας με τη Γερμανία.

Από κοντά και η ανεύθυνη αντιπολίτευση της ΝΔ του Μητσοτάκη, η οποία τηρεί σιγή ιχθύος, όπως και στην περίπτωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Το μόνο πρόβλημα και αγωνία που, κατά τα φαινόμενα, έχει ο Μητσοτάκης, είναι να μην προλάβει να τα ξεπουλήσει όλα ο Τσίπρας...

Η Ελλάδα ήδη κατακλύζεται από λαθρομετανάστες και τώρα ανοίγει μία μόνιμη δίοδος περαιτέρω αύξησης του αριθμού τους.
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν την αποπομπή όλων των λαθρομεταναστών.
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν ισχυρά και ασφαλή σύνορα.
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία αυτών που διανοίγουν Κερκόπορτες και υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας.
Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν ένα σίγουρο μέλλον για τα παιδιά τους.
Απαιτούν πατρίδα, όχι μια χώρα Βαβέλ, οχετό της Ευρώπης. 

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

-