GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε ο Χάρυ Κλυνν

- Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών.  Σ ύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έπαθε κρίση το βράδυ της Κυριακής σ...

-

Έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών. 
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έπαθε κρίση το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του στην Καλαμαριά και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.



Ο διάσημος καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και, όπως αναφέρει ο ANT1, το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. 
Ο αγαπημένος κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφυλλίδης, γνωστός και ως Χάρρυ Κλύνν γεννήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου του 1940 από οικογένεια Πόντιων προσφύγων, τον Νίκο και την Κυριακή Τρανταφυλλίδη. Εξαιτίας δυσμενών οικονομικών συνθηκών, ωθήθηκε στην εργασία από την ηλικία των 5 χρόνων.
Παράλληλα φοιτούσε στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Kαλαμαριάς και αργότερα στο Πέμπτο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή του σε μια βραδιά ταλέντων του Γιώργου Οικονομίδη άλλαξε τη ζωή του, καθώς, εκτός από το πρώτο βραβείο, «κερδίζει» την πρόταση του Οικονομίδη να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης (1966-2016) ήταν γιος του.


-