GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μπράβο Αλέξη!!! Ο Τσίπρας αποδέχεται την «μήτρα του αλυτρωτισμού» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

- Θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό και όχι κόσμο έχει προκαλέσει η διαρροή που δεν έχει διαψευστεί από το Μαξίμου ότι ο κ. Τσίπ...

-


Θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό και όχι κόσμο έχει προκαλέσει η διαρροή που δεν έχει διαψευστεί από το Μαξίμου ότι ο κ. Τσίπρας αποδέχεται την πρόταση των Σκοπίων να ονομαστούν «Ιλιντένσκα Μακεντόνιγια» και αυτό γιατί όπως έχει γράψει ήδη το crashonline.gr, αυτό αποτελεί την μήτρα του αλυτρωτισμού για τους Σκοπιανούς.
Το «Ιλιντένσκα» σημαίνει την επανάσταση των Σλάβων το 1903 που φανταζόντουσαν ένα κράτος που να περιλαμβάνει όλη την Μακεδονία μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ζάεφ είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό οτι αυτό το όνομα θα το δεχόντουσαν ευχαρίστως οι εθνικιστικοί κύκλοι των Σκοπίων!

Ήδη το Twitter έχει πάρει «φωτιά» με επώνυμους και ανώνυμους που επισημαίνουν το μείζον πρόβλημα. Πριν από λίγη ώρα και ο κ. Βενιζελος είπε ότι επ ουδενί δεν πρέπει να το δεχθούμε αυτό.
Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος τόνισε ότι ότι το «Μακεδονία του Ίλιντεν» δικαιώνει απόλυτα τον αλυτρωτισμό κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο Γιάννης Λοβέρδος.






 crashonline.gr


-