GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θρίλερ με τον πιλότο - Xρησιμοποίησε το σύστημα εκτόξευσης;

Συντριβή αεροσκάφους | Πτώση Mirage 2000: Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Mirage 2000-5 κατέπεσε στη θαλάσσια περι...



Συντριβή αεροσκάφους | Πτώση Mirage 2000: Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Mirage 2000-5 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή περίπου 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία
λαμβάνουν μέρος ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του μαχητικού αεροσκάφους.



Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης (Save and Rescue) συμμετέχει ελικόπτερο S-70B του Πολεμικού Ναυτικού, ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και πλωτό του Λιμενικού (με τον κωδικό 602) που απέπλευσε από τη Μυτιλήνη.
Το Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο ήταν το ένα από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη σχηματισμού που είχε απογειωθεί για να αναχαιτίσει τουρκικά μαχητικά που είχαν παραβιάσει το FIR Αθηνών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής του Mirage 2000-5 που κατέπεσε δεν εξέπεμψε σήμα SOS προτού χαθεί από τα ραντάρ, ενώ δεν είναι γνωστό αν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα εκτόξευσης.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 


www.newsbomb.gr