GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι είπε η Κεφαλογιάννη για Καραμανλή και τα σενάρια για νέο κόμμα

Κατηγορηματική εμφανίστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τις διαρροές περί συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ Κώστα Καραμανλή και


Κατηγορηματική εμφανίστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τις διαρροές περί συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ Κώστα Καραμανλή και
Μεγάρου Μαξίμου.




«Ο Κώστας Καραμανλής έχει κρατήσει μια συνεπή στάση τα τελευταία χρόνια, που δεν χωράει κακόβουλες παρερμηνείες», επεσήμανε η κυρία Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», που κυκλοφορεί το Μεγάλο Σάββατο.
Όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις και τα σενάρια δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα στα δεξιά της ΝΔ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Πολιτισμού σχολίασε:
«Αν κάποιοι ονειρεύονται ή απεργάζονται διασπάσεις στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα θα απογοητευτούν».
Παράλληλα, εξέφρασε ανησυχία για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.
Η κυρία Κεφαλογιάννη τόνισε ότι απαιτείται «αποφασιστικότητα και ψυχραιμία» και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει «να παρασυρθούμε σε έναν επικίνδυνο κύκλο κλιμακούμενης έντασης».
Για την αύξηση της προκλητικότητας από πλευράς Τουρκίας, η κυρία Κεφαλογιάννη τόνισε ότι «δεν επιτρέπονται αφελείς επιλογές, όπως η απροετοίμαστη από την Αθήνα επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, ούτε, βέβαια, «κορόνες» ανευθυνότητας».

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη συνεννόησης για τα μείζονα ζητήματα, αλλά και σε σειρά θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας των θεσμών και της κοινωνίας.
«Σε αυτά τα μέτωπα απαιτείται η αναζήτηση συναινέσεων, αρκεί, βεβαίως, να υπάρχει ειλικρίνεια προθέσεων απ’ όλες τις πλευρές.
Οι πολιτικές συναινέσεις χρειάζονται δύο μέρη για να επιτευχθούν», είπε.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

tribune.gr