GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σπάει καρδιές το συγκινητικό "ευχαριστώ" του πατέρα του λοχία Κούκλατζη

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες για την αδιάλειπτη έκφραση της συμπάθειας και της συμπαράστασής τους, γι...



«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες για την αδιάλειπτη έκφραση της συμπάθειας και της συμπαράστασής τους, για τις
ευχές και τις προσευχές και τα "δώρα" τους.
Τους ευχόμαστε από καρδιάς, ο Αναστηθείς Κύριος να τους χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία και πολλές χαρές στη ζωή τους».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μία ημέρα πριν το Πάσχα και μόλις την επομένη της συνάντησής τους με τον γιο τους, που μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη, παραμένουν, από την 1η Μαρτίου, κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης, οι γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, αταλάντευτοι στη μέχρι σήμερα στάση τους, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους, σε όλους όσοι προσεύχονται για τα παιδιά τους και μοιράζονται την αγωνία τους.

Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι απροσδιόριστη η ημερομηνία της απαγγελίας του κατηγορητηρίου και ως εκ τούτου και της επιστροφής των παιδιών τους, δεν απευθύνουν έκκληση βοήθειας. Επιλέγουν να ευχαριστήσουν και να ευχηθούν για εκείνους που χωρίς να τους γνωρίζουν στέκονται δίπλα τους με ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μία προσευχή.

«Ανάσταση σημαίνει ελπίδα, θάρρος και άδολο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.
Επί 37 ημέρες βλέπουμε το θάρρος των παιδιών μας και μοιραζόμαστε την ελπίδα τους και μαζί μ' εμάς, από την πρώτη μέρα της φυλάκισής τους, γονείς από κάθε άκρη της Γης.
Σ' αυτή την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη διαδρομή προς τη δικαίωση και την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, κοντά μας, το ευχαριστώ και οι ευχές μας προς όλους όσοι έγιναν συνοδοιπόροι μας, είναι απλά μία βαθιά και ειλικρινής ανάγκη», εξηγεί ο κ. Κούκλατζης.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Πηγή : enikos.gr