GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Αν χτυπηθεί και βουλιάξει ελληνικό πλοίο» – Εφιαλτικά σενάρια από τουρκική εφημερίδα (ΕΙΚΟΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σενάριο βύθισης ελληνικού πλοίου από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και “κίνδυνο” για θερμό επεισόδιο φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της


Σενάριο βύθισης ελληνικού πλοίου από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και “κίνδυνο” για θερμό επεισόδιο φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της
η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ μια μέρα μετά το περιστατικό με τα πυρά στη νήσο Ρω.





Μόλις ένα 24ωρο από όταν έγινε γνωστή η είδηση για το περιστατικό στη νήσο Ρω, όταν ένα τουρκικό ελικόπτερο πέταξε νύχτα και χωρίς φώτα αναγκάζοντας την ελληνική φρουρά να ρίξει προειδοποιητικά πυρά, ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδα Γενί Σαφάκ φέρνει στο φως ένα εφιαλτικό σενάριο το οποίο περιγράφει τι θα συμβεί αν οι Τούρκοι βυθίσουν ελληνικό πλοίο στο Αιγαίο.




Όπως αναφέρει στον ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κωστίδης πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται στην πιθανότητα ένα τουρκικό πλοίο να “χτυπήσει” και να βυθίσει ένα πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Σε αυτή την περίπτωση, λέει ο αρθρογράφος, όλες οι χώρες της Ευρώπης θα συμμαχήσουν εναντίον της Τουρκίας.



Είναι ένα σενάριο, μια υπόθεση, η οποία ωστόσο έρχεται σε μια περίοδο όπου οι Τούρκοι κλιμακώνουν επικίνδυνα την ένταση και μοιάζουν να επιζητούν κάποιο θερμό επεισόδιο.
Μάλιστα το σενάριο θυμίζει έντονα την επιθετική κίνηση με τον εμβολισμό του πλοίου του Λιμενικού στα Ίμια.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

crashonline.gr