GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κατρούγκαλος: Ελληνική συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνο με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας

Η χώρα μας συμμετέχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνο εφόσον υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τόνισε ο Γιώργο...



Η χώρα μας συμμετέχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνο εφόσον υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, στον απόηχο της επίθεσης των δυτικών δυνάμεων στη
Συρία.
Αυτή είναι η πάγια θέση της Ελλάδας, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ θύμισε ότι και στο Αφγανιστάν η Αθήνα έστειλε δυνάμεις που δεν έλαβαν μέρος σε συγκρούσεις αλλά στην ανοικοδόμηση της χώρας. «Είμαστε μία ειρηνική χώρα», υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος.
Αναφερόμενος στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι δυτικές δυνάμεις, σχολίασε ότι πρόκειται εν πολλοίς για επανάληψη των περσινών αμερικανικών πληγμάτων, απλά με συμμετοχή της Βρετανίας και τις Γαλλίας.
Το θέμα της Συρίας και οι εξελίξεις στην περιοχή είναι πολύ σημαντικό θέμα για τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας.
Ακόμη, έκανε λόγο για πολυσύνθετη κρίση στη Συρία, εξαιτίας της ανάμειξης πολλών χωρών και δυνάμεων που έχουν δικές τους βλέψεις και ατζέντες.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"