GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι είπε ο Μπαλάφας οτι …Έχει δίκιο ο Ερντογάν για τους Παράδες της Ε.Ε & πανηγυρίζουν οι Τούρκοι ;

Από το θα το ρισκάρουμε να μην εξοπλίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις που έλεγε ο Υφυπουργός Μπαλάφας. Τώρα μας λέει οτι έχει δίκιο ο Ερν...


Από το θα το ρισκάρουμε να μην εξοπλίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις που έλεγε ο Υφυπουργός Μπαλάφας.
Τώρα μας λέει οτι έχει δίκιο ο Ερντογάν και καταφέρατε εναντίον της Ε.Ε γιατί δεν δίνει τους
Παράδες λέει στην Τουρκία.





Το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο στην TRT

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στο εξής σε όλη την ελληνική επικράτεια οι νέοι λαθρομετανάστες που φτάνουν στα νησιά και αιτούνται άσυλο.

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες είχε προσφύγει στο ΣτΕ για να ακυρωθεί απόφαση διευθύντριας της υπηρεσίας ασύλου με την οποία τέθηκε περιορισμός στην κυκλοφορία αιτούντων άσυλο και οι οποίοι κρατούνται σε κέντρα σε νησιά.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας ακύρωσαν την απόφαση με πλειοψηφία.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ, οι λαθρομετανάστες που φτάνουν στο εξής στα ελληνικά νησιά θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη την επικράτεια της χώρας.

«Οπωσδήποτε δημιουργεί κάποια καινούρια δεδομένα η απόφαση αυτή που αφορά τους εισερχομένους πρόσφυγες από δω και πέρα, θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε», είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ.

«Η κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας του 2016 δεν θα εκπέσει με την συγκεκριμένη απόφαση του ΣτΕ», πρόσθεσε ο Έλληνας υφυπουργός ο οποίος είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τηρεί τις υποσχέσεις της και πως έχει δίκιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η ΕΕ ενώ είχε υποσχεθεί ένα άλφα ποσό προς την Τουρκία καθυστερεί την ολοκλήρωση της αποπληρωμής, της απόδοσης του ποσού αυτού εξαιτίας της διαφοράς μεταξύ της Κομισιόν των κρατών-μελών και από την πλευρά του, επειδή μ’ αρέσει να είμαι ειλικρινής, ο Ερντογάν έχει δίκιο σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαλάφας.

Πηγή TRT

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"