GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - BINTEO

Καταχειροκροτήθηκε η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων - Πήρε φωτιά η μονταζιέρα του Καμίνη! Η απόλυτη αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τον ...



Καταχειροκροτήθηκε η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων - Πήρε φωτιά η μονταζιέρα του Καμίνη!

Η απόλυτη αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τον Ελληνικό Λαό φάνηκε για μία ακόμη φορά στην τελευταία συνεδρίαση του
Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων.
Η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κοινό, που στην πλειοψηφία του αποτελούνταν από εργαζόμενους στην Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού. 



Ο Καμίνης απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο συμπλεγματικά αντιμετωπίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο, αλλά και πόσο μικρόψυχα και γελοία συμπεριφέρεται. Έδωσε άμεσα εντολή να γίνει μοντάζ στο επίμαχο τηλεοπτικό υλικό!
Έτσι, στο επίσημο βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του Δήμου, ο ήχος των χειροκροτημάτων έχει κοπεί και το συγκεκριμένο σημείο είναι απολύτως βουβό! Κόμπλεξ και μικροψυχία, που μας αφήνει κυριολεκτικά... "άφωνους".

Στην ουσία της υπόθεσης τώρα: ο Καμίνης, λίγο πριν εγκαταλείψει τον Δήμο Αθηναίων, αποφάσισε να αλλάξει όλες τις λάμπες της Αθήνας και να δώσει μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σε ιδιώτη-εργολάβο!
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ηλεκτρολόγων απέδειξαν με αδιάσειστα στοιχεία ότι η σχετική μελέτη για την ανάθεση του έργου... "μπάζει".
Πρόκειται για καραμπινάτη καταγγελία απάτης, στην οποία ο Καμίνης δεν τόλμησε να απαντήσει επί της ουσίας.
Με την ομιλία του, ο εκπρόσωπος της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των ακροατών.
Από το σχετικό απόσπασμα του βίντεο, εκτός από τα επιφωνήματα συμπαράστασης των δημοτικών υπαλλήλων, έχει κοπεί και η νευρική αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, που φωνάζει "Σταματήστε, είναι απαράδεκτο", καθώς και οι κλάψες από την μεριά της παράταξης Καμίνη ("ντροπή σας", κλπ...). 



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katacheirokroththhke-h-chrush-augh-ston-dhmo-athhnaiwn-phre-fwtia-h-montazi#ixzz5BpBTCSMN