GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βόμβες Μπαλτάκου για τους 2 στρατιωτικούς και για νέο κόμμα στο οποίο θέλει και τον Καμμένο – Η “νομική αντεπίθεση” που θα “στριμώξει” την Τουρκία – Βίντεο

“Νομική αντεπίθεση” που θα “στριμώξει” την Τουρκία στο θέμα της παράνομης φυλάκισης των δύο στρατιωτικών προτείνει


“Νομική αντεπίθεση” που θα “στριμώξει” την Τουρκία στο θέμα της παράνομης φυλάκισης των δύο στρατιωτικών προτείνει
ο δικηγόρος Παναγιώτης Μπαλτάκος.



Μιλώντας στο Militaire.gr εξηγεί λεπτομερώς πως μπορεί η Ελλάδα να “ισοφαρίσει” νομικά την τουρκική επιθετικότητα, χωρίς κανείς να μπορεί να την “κατηγορήσει” ότι κλιμακώνει την ελληνοτουρκική κρίση. Έχει ενδιαφέρον η νομική του άποψη.

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Ερντογάν να προχωρήσει στην απελευθέρωση των δύο -ίσως και με προτροπή Πούτιν που δεν ανακοινώθηκε- αλλά θεωρεί δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλα σοβαρά, ίσως και σοβαρότερα επεισόδια.

Ο κ.Μπαλτάκος μετά από τη θητεία του στη θέση κλειδί του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, έχει εμπλακεί στο πολιτικό “παίγνιο”.
Στη συνέντευξή του στο Militaire.gr επιβεβαιώνει τις διεργασίες για τη δημιουργία νέου κόμματος “στα δεξιά” της ΝΔ, απαντά σ΄ όσους μιλούν για “5η φάλαγγα” της ΝΔ και δεν μιλά για την πιθανή συνεργασία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σ΄ αυτή τη νέα προσπάθεια, “όταν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Δείτε τη συνέντευξη του Παν. Μπαλτάκου στο Militaire.gr.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"