GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αινιγματικό Tweet Πάιατ Με Αφορμή Τη Συνάντηση Καμμένου – Μάτις

Ανάρτηση που ερμηνεύεται ως μήνυμα ισχυρού συμβολισμού έκανε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ για τη συνάντηση του υ...



Ανάρτηση που ερμηνεύεται ως μήνυμα ισχυρού συμβολισμού έκανε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ για τη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον
Aμερικανό ομόλογό του Τζέιμς Μάτις στις Βρυξέλλες η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Το μήνυμα του έχει ιδιαίτερη σημασία αφού επίκειται η επίσκεψη του στην Τουρκία, προκειμένου να συνοδεύσει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρέξ Τίλερσον, ο οποίος θα έχει συναντήσεις υψηλού επιπέδου και θα συζητήσει και τα ελληνοτουρκικά.




Στον λογαριασμό του στο twitter ο επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας των ΗΠΑ, έγραψε: Σ’ ευχαριστούμε γραμματέα Μάτις για την ισχυρή στήριξή σου στη συμμαχία μας με την Ελλάδα.



Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, κ. Γενς Στόλτενμπεργκ στον οποίο αναμένεται να παρουσιάσει και το βίντεο ντοκουμέντο από τον εμβολισμό του ΠΑΘ «Γαύδος» του Λιμενικού Σώματος το βράδυ της Δευτέρας στα Ίμια.

Το ίδιο οπτικοακουστικό υλικό άλλωστε είχε την ευκαιρία να δείξει και σε άλλους ομολόγους του, με τους οποίους είχε κατ’ιδίαν συναντήσεις στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Άμυνας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

«Τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά, η ελληνική ακτοφυλακή, το Λιμενικό Σώμα αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκονται εκεί και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε θέματα εθνικής κυριαρχίας για κανένα λόγο, και ζητούμε από τους συμμάχους μας στην Ε.Ε. αλλά και στο ΝΑΤΟ να πάρουν ξεκάθαρη θέση» δήλωσε Πάνος Καμμένος χθες μετά τη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

pronews.gr