GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αντιστράτηγος Ιωάννης Δρακωνάκς - Αυτοί οι κυβερνήτες αξίζουν στους Έλληνες ;

του    Αντιστράτηγος ε.α, Τα δύο συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ονομασία των Σκοπίων, όπου ο κυρίαρχος Ελληνι...



του    Αντιστράτηγος ε.α,

Τα δύο συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ονομασία των Σκοπίων, όπου ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός βροντοφώναξε ένα νέο ΟΧΙ, αυτή τη φορά για την παραχάραξη της
ιστορίας του, αφαίρεσαν τις μάσκες και φάνηκε ξανά σε όλο του το μεγαλείο, το πραγματικό πρόσωπο του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιστρατεύτηκε κάθε μέσο και χρησιμοποιήθηκε κάθε προπαγανδιστική μέθοδος, σε μια προσπάθεια να παρεμποδισθεί η διεξαγωγή των συλλαλητηρίων, να επηρεασθεί ο Ελληνικός λαός να μη συμμετάσχει και να υποβαθμισθεί η τεράστια επιτυχία τους, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς να έχει ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ονομασίας, τήρησε μέχρι τελευταία στιγμή καιροσκοπική στάση, τα δε στελέχη της, όταν είδαν τη μεγάλη συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να συμμετέχουν σ’ αυτό της Αθήνας.
Δυστυχώς, κατευθύνεται κι αυτή από το παρελθόν της, που εκφράστηκε με το « μετά από 10 χρόνια, κανείς δεν θα θυμάται το όνομα των Σκοπίων» και όχι από το Εθνικό συμφέρον.
Μια από τα ίδια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, από τα λοιπά εντός της Βουλής κόμματα.

Πριν λίγες μέρες, ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών, δήλωσε ότι σέβεται τον κόσμο που συμμετείχε στα συλλαλητήρια, αλλά η διαπραγμάτευση θα συνεχισθεί όπως έχει σχεδιασθεί, άρα στα παλαιότερα των υποδημάτων του η θέληση των Ελλήνων.

Εύλογα θα παρατηρήσει κάποιος....
Γιατί, πρώτη φορά είναι ;

Φυσικά όχι, έχουμε πολλά άλλα παραδείγματα, με χαρακτηριστικό αυτό του δημοψηφίσματος του 2015, όπου ο Ελληνικός λαός ψήφισε την Κυριακή ΟΧΙ και μέχρι τη Δευτέρα έγινε ΝΑΙ, από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη ένοχη ανοχή όλων των πολιτικών κομμάτων.

Πριν τρείς μέρες, με αφορμή τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους του Λιμενικού από τουρκικό, ο υπουργός Εξωτερικών έλεγε, ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξει επιθετική κίνηση από πλευράς της Τουρκίας, η απάντηση δεν θα είναι ειρηνική.
Δηλαδή πότε ; Όταν θα βυθισθεί πλοίο;
Όταν θα θρηνήσουμε πάλι νεκρούς;
Όταν θα χάσουμε Ελληνικό έδαφος ;
Μήπως είναι πολύ αργά τότε;
Αυτή η «στρατηγική ψυχραιμία», μέχρι που φτάνει ;

Για κάποιους άλλους, τι να πούμε ......

Αυτός που το 1996 στο περιστατικό των Ιμίων, περιφερόταν στα κανάλια, όταν Ελλάδα και Τουρκία, έφτασαν στα πρόθυρα του πολέμου, αυτός που πρότεινε τότε, «να πούμε ότι τη Σημαία την πήρε ο αέρας», βγαίνει τώρα και λέει, «τούρκος καλός, μόνο νεκρός»...
Η υποκρισία, η ανεπάρκεια η κοροϊδία και η ψευτοκουλτούρα, σε όλο της το μεγαλείο.
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω, ότι ξαφνικά διαπίστωσε ποιος είναι ο τούρκος.

Την ίδια περίοδο, ο τότε πρωθυπουργός της χώρας βρισκόταν στο γραφείο του, και ενημερωνόταν πάνω σε τουριστικό χάρτη πού βρίσκονται τα Ίμια, αντί να είναι στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων ξεστόμιζε το «ευχαριστούμε τους αμερικανούς για την εκτόνωση της κρίσης», χωρίς να τον απασχολεί το γκριζάρισμα των θαλασσίων περιοχών, χωρίς να σκέφτεται ότι ανοίγει παράθυρο σε επερχόμενες θύελλες.
Ίσως βέβαια να σκέφτηκε, «δε βαριέσαι, όταν θα συμβούν αυτά, εγώ δεν θα είμαι εδώ», όπως είπε και κάποιος άλλος, αείμνηστος τώρα, για τα θέματα της οικονομίας της έρμης Πατρίδας μας....
Ως επίλογο, θα γράψω αυτό που είπε Ελληνίδα πολιτικός, αρχηγός κόμματος, « κάποιες φορές, το συμφέρον του κόμματος, είναι πάνω από το συμφέρον της Πατρίδας».
Αμφιβάλλω αν αυτή η κυρία γνωρίζει πραγματικά τι αντιπροσωπεύει αυτή η ελληνικότατη λέξη, την οποία οι πρόγονοι μας κληροδότησαν, 2500 χρόνια πριν.
Τελικά, αυτοί οι κυβερνήτες μας αξίζουν ;
Μάλλον όχι.
Αν λάβουμε δε υπόψη την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, που εκφράζεται με κάθε τρόπο, είναι βέβαιο πως ο Ελληνικός λαός είναι σε φάση αναζήτησης ηγεσιών, αντάξιων των προσδοκιών του.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"