GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τη Χρυσή Αυγή καλεί στο ΥΠΕΘΑ ο Καμμένος για ενημέρωση…. Κλίμα εθνικής ομοψυχίας

Τη Χρυσή Αυγή καλεί στο ΥΠΕΘΑ ο Καμμένος για ενημέρωση…. Κλίμα εθνικής ομοψυχίας Πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ε...



Τη Χρυσή Αυγή καλεί στο ΥΠΕΘΑ ο Καμμένος για ενημέρωση…. Κλίμα εθνικής ομοψυχίας

Πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ενημερωθεί για διαβαθμισμένα θέματα των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τους
αρμόδιους επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ, απευθύνει γραπτώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει ερώτηση σχετική με τα κοινά προγράμματα Ελλάδας – Κύπρου που είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μέσω της Μόνιμης Διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO ) οι δυο υπουργοί άμυνας.
Απαντώντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτά είναι απόρρητα και κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πληρέστερη ενημέρωση στο υπουργείο αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην απάντησή του αναφέρει:

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Κούζηλος με θέμα «Κοινά εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας-Κύπρου» σας γνωρίζω ότι, αρκετά από τα στοιχεία της απάντησης είναι διαβαθμισμένα, μη δυνάμενα να αποδεσμευθούν μέσω της παρούσης διαδικασίας, και εμπίπτουν στην περίπτωση της παραγράφου 4 του Άρθρου 133 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων.
Συνεπώς, καλείται ο ερωτών βουλευτής να επισκεφθεί το ΥΠΕΘΑ προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως από τους αρμοδίους επιτελείς για όλα τα τεθέντα ζητήματα.





ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"