GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μίκης Θεοδωράκης: Και οι Χρυσαυγίτες αγαπούν την Πατρίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθούν αποσπάσματα από την αποκλειστική συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στο STAR και τον Άρη Λάμπο στον απόηχο του Συλλαλητηρίου...



Ακολουθούν αποσπάσματα από την αποκλειστική συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στο STAR και τον Άρη Λάμπο στον απόηχο του Συλλαλητηρίου της
Αθήνας.
O μουσικοσυνθέτης σχετικά με την κριτική και την επίθεση του δέχθηκε για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο διερωτήθηκε «Η Χρυσή Αυγή ήταν 200-300.
Όταν είναι 1 εκατομμύριο ο κόσμος τι σημασία έχει;» και επισήμανε: «Θα μου πείτε γιατί όχι τη Χρυσή Αυγή που αγαπούν την Πατρίδα; Ναι την αγαπούν, αλλά με ένα τρόπο εριστικό».

Όσον αφορά τον αριθμό που αναφέρει ο Μίκης Θεοδωράκης σημειώνουμε πως μόνο η συντεταγμένη πορεία της Χρυσής Αυγής προς την πλατεία Συντάγματος αριθμούσε χιλιάδες Χρυσαυγίτες, κάτι που αποδεικνύεται και από φωτογραφικό υλικό.

Αν πάλι λάβουμε υπόψη τις συστημικές δημοσκοπήσεις που δίνουν πανελλαδικό ποσοστό 8-10% στην Χρυσή Αυγή, τότε στατιστικά στην συγκέντρωση ήταν τουλάχιστον 100.000 ψηφοφόροι του κόμματος.
Επιπλέον το θέμα του συλλαλητηρίου αφορούσε την Μακεδονία και σημειώνοντας ότι οι Χρυσαυγίτες διακρίνονται για την ευαισθησία τους στα εθνικά θέματα, τότε ο αριθμός τους στην συγκέντρωση ήταν πολύ παραπάνω.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι: Όλοι αποδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή αγαπάει την Πατρίδα!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mikhs-theodwrakhs-kai-oi-chrusaugites-agapoun-thn-patrida-binteo#ixzz56GXX9ww2