GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Εξευτελίστηκε ο Ιερώνυμος με τα πάρε-δώσε με τους ΣΥΡΙΖΑΙους-Ηχηρό παρών Μητροπολιτών στο συλλαλητήριο

Το γράφαμε και προχθες πως ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται προ μιας μεγάλης ευθύνης. Οι διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας μ...



Το γράφαμε και προχθες πως ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται προ μιας μεγάλης ευθύνης.
Οι διάλογοι που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τις συναντήσεις με Τσίπρα και Παυλόπουλο ήταν επιεικώς απαράδεκτοι και εξέθεσαν τον
ούτως ή άλλως υπό αμφισβήτηση προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Η σημερινή εικόνα όμως του συλλαλητηρίου με την βροντερή παρουσία πλειάδας Ιεραρχών από την Βόρεια Ελλάδα όχι απλώς εκθέτει αλλά εξευτελίζει τον κ. Ιερώνυμο.
Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του αμιγώς «Φαναρικού» Μητροπολίτη Μιλήτου Απόστολου…

Οι «Νέες Χώρες» για τις οποίες υποτίθεται πως κόπτεται ο κ. Ιερώνυμος ήταν εκεί, ο ίδιος απουσίαζε!

Και η Ιεραρχία που έρχεται αναμένεται καυτή!

Παρά την επίσημη γραμμή της Εκκλησίας της Ελλάδος ενάντια στα συλλαλητήρια για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, βρίσκεται αυτή την ώρα στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.
Μετά την προτροπή του στον κόσμο να δώσει «το παρών» ο κ. Άνθιμος κατέβηκε τελικά στο συλλαλητήριο, μαζί με άλλους εκπροσώπους του κλήρου.
Ο κ. Άνθιμος απηύθυνε «εγκάρδιο ορθόδοξο, ελληνικό χαιρετισμό» προς το πλήθος και σημείωσε: «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, η Ελλάδα είναι Μακεδονία».
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για την πατρίδα μας που της αξίζουν πολλά και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"