GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καλεντερίδης … Προς όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς, για το Σκοπιανό: Αν θέλετε πουλήστε την ψυχή σας, δεν έχετε δικαίωμα να πουλήσετε την ψυχή της Ελλάδας

Όταν υπέγραφαν τη συνθήκη της Λοζάνης, οι Έλληνες πολιτικοί και διπλωμάτες δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι με την απρονοησία τους...Όταν υπέγραφαν τη συνθήκη της Λοζάνης, οι Έλληνες πολιτικοί και διπλωμάτες δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι με την απρονοησία τους θα καταδίκαζαν τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Κι αυτό γιατί όταν έκαναν τις διαπραγματεύσεις για την εξαίρεση της ανταλλαγής των
Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, δεχόμενοι να εξαιρεθούν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, δεν σκέφθηκαν ότι αυτό λειτουργήσει εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, πράγμα που τελικά και έγινε.
Κι αυτό γιατί έβαλαν στην ίδια ζυγαριά τον αστικό πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης με τον αγροτοκτηνοτροφικό πληθυσμό των μουσουλμάνων της Θράκης.
Δεν σκέφθηκαν τότε ότι είναι εύκολο για το τουρκικό κράτος να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει αστικό πληθυσμό και να τον υποχρεώσει να εγκαταλείψει σπίτια, περιουσία και προαιώνια πατρίδα.
Γιατί αν έχεις ένα παιδί ή ένα κορίτσι δέκα ετών στην Κωνσταντινούπολη και σου τηλεφωνήσουν κάποια στιγμή οι γνωστοί τύποι του βαθέος κράτους ότι την επόμενη φορά θα το βιάσουν, δεν μένεις στην Κωνσταντινούπολη όσο γενναίος και να είσαι, όσο και να την αγαπάς.
Φεύγεις για να πας εκεί που είναι ασφαλή τα παιδιά και η οικογένειά σου.
Όσο για τους Ίμβριους, βρήκαν τη λύση οι Τούρκοι. Έχτισαν μια ανοικτή φυλακή και μετέφεραν εκεί τους βαρυποινίτες, με ειδικές εντολές.
Βιάστε τις γυναίκες των γκιαούρηδων Ελλήνων.
Μ’ αυτά και μ’ άλλα, τα γνωστά γεγονότα του Βαρλίκ Βεργκισί, τα Σεπτεμβριανά του 1955 και τις απελάσεις του 1964, οι 120.000 Έλληνες της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, σήμερα, το 2017, έγιναν μόλις και μετά βίας 2.000 ψυχές, οι περισσότεροι γέροι. Τουναντίον, οι 90.000 μουσουλμάνοι της Θράκης έγιναν 120.000 Τούρκοι, καταπώς μας ομολόγησε ο Δημήτρης Χριστόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα τους χαρακτήρισε ένα «συμπαγές τουρκικό πράγμα»!
Κανείς δεν λέει ότι θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα στην βαρβαρότητα, όμως ακριβώς γι’ αυτό, όταν υπογράφεις μια συμφωνία που δεσμεύει τη χώρα σου για πάνω από 100 χρόνια, τα ζυγίζεις όλα και δεν αφήνεις ούτε χαραμάδα.
Ας έλθουμε τώρα στο Σκοπιανό.
Οι πολιτικοί μας, με πρώτη και καλύτερη την κυβέρνηση, ετοιμάζονται να υπογράψουν συμφωνία με τους Σκοπιανούς για να λυθεί το ζήτημα της ονομασίας.
Και κατά τα φαινόμενα, θα συμφωνήσουν σε σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Δηλαδή δωρίζουμε στο πιάτο την ιστορία μας και τα εθνικά μας δίκαια, χωρίς να μας εξηγεί κανείς το γιατί.

Οι ΗΠΑ και η Δύση θέλουν να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, για να κλείσουν όλες οι πόρτες στη Ρωσία και έτσι να μείνει μόνο η Σερβία ως «υπόλοιπο», για να εξοβελιστούν οι Ρώσοι από τη ΝΑ Ευρώπη.
Με γεια τους με χαρά τους.
Μεγάλη δύναμη είναι, αν μπορούν να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, θα το κάνουν.

Εδώ όμως προκύπτει ένα τεράστιο ζήτημα.
Γιατί θα πρέπει να υποχωρήσει η Ελλάδα, από τη στιγμή μάλιστα που οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και άρα όχι Μακεδόνες, και από τη στιγμή που η χώρα τους δεν ήταν ποτέ τμήμα της Μακεδονίας.
Ποτέ.
Γιατί να υποχωρήσει η Ελλάδα και να αφήσουμε πάλι χαραμάδα, που κάποια στιγμή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μετατραπεί σε ένα πρόβλημα ανάλογο με αυτό της Θράκης;

Οι πολιτικοί –όλοι, και οι προηγούμενοι και αυτοί που κυβερνούν τώρα– κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Οι προηγούμενοι την υπερχρέωσαν και οι τωρινοί, αφού έκαναν πολιτική εθνικής δολιοφθοράς, πήραν την εξουσία, εφάρμοσαν χειρότερα μέτρα από τους άλλους, υποθήκευσαν την εθνική μας περιουσία για 99 χρόνια και έδωσαν τη διαχείρισή της σε ξένους.

Όμως αρκετά κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσουν και τη Μακεδονία.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αν ρωτηθεί, θα πει ένα βροντερό «όχι» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Αυτό φαίνεται από τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις αλλά και από τα στατιστικά των άρθρων που σχετίζονται με το Σκοπιανό.

Οι Έλληνες πολιτικοί όλων των κομμάτων πρέπει να κατανοήσουν, να το καταλάβουν, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δώσουν το όνομα στους Σκοπιανούς.
Γιατί το όνομα και η ιστορία της Μακεδονίας είναι η ψυχή μας, η ψυχή των αγνών Ελλήνων.
Μπορεί οι ίδιοι να έχουν ξεπουλήσει τη δική τους ψυχή, την ψυχή της Ελλάδας και την ψυχή των Ελλήνων όμως δεν έχουν δικαίωμα να την πουλήσουν.
Tελος, κύριε Τσίπρα, δεν ξέρω τι γράμματα ξέρεις και πού τα έμαθες, όμως οι Σκοπιανοί δεν είναι απόγονοι του Μακεδόνων, ούτε του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ρώτα τον Λαοκράτη Βάσση να σε ενημερώσει γι’ αυτό.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pontos-news.gr