GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εσκασε η βόμβα στην Βοσνία με το σερβικό Στρατό στους δρόμους – Ντόντικ: «Ζήτω η Ορθοδοξία, η σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας και η Σερβία θα ενωθούν» (συγκλονιστικά Βίντεο)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ Αναπτύσσεται ραγδαίως πλέον – με την βοήθεια της Μόσχας-  ένας άξονας γεγον...


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

Αναπτύσσεται ραγδαίως πλέον – με την βοήθεια της Μόσχας-  ένας άξονας γεγονότων και εξελίξεων από το Κοσσυφοπέδιο και την Βοσνία-μέχρι την ΠΓΔΜ και την Β. Ήπειρο και καταλήγει ακόμα και
εντός ελλαδικού χώρου.
Την «βόμβα» την έριξε χθες κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στην σερβικής δημοκρατία της Βοσνίας ο πρόεδρος των Σερβοβόσνιος και επιστήθιος φίλος του Ρώσου Τσάρου Β.Πούτιν , για το τι μέλει γενέσθαι στο σχέδιο εισόδου της χώρας με το «στανιό» στο ΝΑΤΟ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σρπσκα, Μίλοραντ Ντόντικ, δήλωσε ότι ο Σερβικός λαός έχει σήμερα δύο κράτη:

Την Δημοκρατία  Σέρπσκα και τη Σερβία.

«Θέλω να γίνουν ένα» είπε ο ίδιος , κάνοντας το γνωστό σήμα με τα τρία δάκτυλα της ορθοδοξίας και απασφαλίζοντας στην ουσία μια μεγάλη  «χειροβομβίδα» σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

Στην Μπάνια Λούκα πραγματοποιήθηκαν χθες εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της «Ημέρας της Δημοκρατίας Σέρπσκα», αν και αυτή η ημέρα έχει κηρυχτεί  παράνομη από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας, τονίζει αλβανικό ΜΜΕ.
Στην στη Μπάνια Λούκα, το διοικητικό κέντρο της σερβικής δημοκρατίας την  9η Ιανουαρίου 1992,  οι Βόσνιοι Σέρβοι ανακοίνωσαν την ίδρυση της Δημοκρατίας Σέρπσκα.
Διεθνείς αξιωματούχοι , ολόκληρη η δύση ( ΕΕ-ΗΠΑ) και Βόσνιοι πολιτικοί αντιτίθενται σε αυτήν την ημέρα, λέγοντας ότι η δημιουργία της Δημοκρατίας Σέρπσκα σηματοδότησε την έναρξη του πολέμου της 1992-1995, γνωστού και ως πολέμου της Βοσνίας.

Δείτε τα βίντεο Στην Μπάνια Λούκα δρόμους παρέλασαν μέλη σήμερα της ειδικής στρατοχωροφυλακής  της Δημοκρατίας Σέρπσκα, που δείχνουν πανέτοιμοι για άλλον ένα γύρο εφόσον απαιτηθεί με αυτούς που έβαλαν «φιτίλι» στον γνωστό  πόλεμο του 1995.
Την ίδια στιγμή ο πατριάρχης Ειρηναίος δηλώνει ξεσηκώνοντας τους Σέρβους  ότι ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς αγωνίζεται με αυταπάρνηση  για να διατηρήσει το Κοσσυφοπέδιο στην Σερβία .
Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μετά τις αιτιάσεις πολλών «κύκλων» εντός  Σερβίας ότι ο Βούτσιτς κάνει….συμβιβασμούς  με ΕΕ και ΗΠΑ για το Κοσσυφοπέδιο.«Ευχαριστούμε τον Θεό που μας έδωσε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται για το μεγαλύτερο μέρος του σερβικού λαού και αγωνίζεται για το Κοσσυφοπέδιο», δήλωσε ο Σέρβος πατριάρχης που γνωρίζει πολλά πράγματα και καταστάσεις όπως όλοι οι   ιερωμένοι στην Σερβία και στο Κοσσυφοπέδιο –Μετόχια από τα σχέδια της δύσης , έχοντας πάντοτε γνώμονα τις προφητείες των δικών τους αλλά και των Ελλήνων Αγίων για τα Βαλκάνια .

«Ο Βούτσιτς ως ήρωας αγωνίζεται για να σώσει την αγία γη μας, την Ιερουσαλήμ μας, το Κοσσυφοπέδιο», δήλωσε ο Σέρβος πατριάρχης.

«Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι ο Βούτσιτς με τη δύναμη και την θέληση του θα  αντισταθεί, και δεν θα  φύγει», καταλήγει ο ίδιος .

Το έτος 2018 χαρακτηρίστηκε επανειλημμένα από δυτικούς κύκλους ως η τελευταία περίοδος για τον υποτιθέμενο  διάλογο Κοσσυφοπεδίου-Σερβίας, κάτι που σημαίνει ότι μπροστά μας έχουμε πολλές εξελίξεις τους επόμενους μήνες.

Ο Σέρβος πατριάρχης ως ποιμένας όλων των Σέρβων κρούει καμπάνες για το σχέδιο της νέας τάξης , ενώ σύμφωνα με τον σερβικό τύπο είναι σε συνεχή συνεννόηση με τον Ρώσο πατριάρχη κκ. Κύριλλο για την δημιουργία  « Ορθόδοξων στρατιωτικών δυνάμεων» κατά των νέων «σταυροφόρων» του Πάπα που θέλουν να αλώσουν της αγία γη της περιοχής με το ελληνικό όνομα «Κοσσυφοπέδιο-Μετόχια», και  τα τόσα μοναστήρια της ορθοδοξίας που ορθώνονται εκέι  ως τείχος κατά της ανομίας της νέας τάξης.

Η παρουσία των μοναστηριών αποτελεί μέγα εμπόδιο για όλους αυτούς από το 1999 που λυσσάνε εναντίον τους.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στις 20 Δεκεμβρίου 2017 «ηχηρή» παρέμβαση στα Βαλκάνια είχε κάνει ( όχι τυχαία)  ο πρόεδρος  της Ρωσίας Β.Πούτιν εισερχόμενος στα ενδότερα της τύχης του Κοσσυφοπεδίου-Μετόχια, και λειτουργώντας ως «εγγυητής» της σερβικής πλευράς απέναντι στους Αμερικανούς. 

«Κ.Πρόεδρε ( Σερβίας)  να είστε σίγουρος ότι θα προστατέψω την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας» είπε ο πρόεδρος Β.Πούτιν στον Σέρβο ομόλογο του . 

Οι εξελίξεις του σχεδίου υποταγής Βοσνίας,  αποκοπής του Κοσσυφοπεδίου από την «μητέρα» Σερβία, η εσπευσμένη «επίλυση» του ονόματος της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη , ενώ ο ρωσικός παράγοντας αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ένα προνομιακό για τον ίδιο πεδίο των Βαλκανίων και των Σλάβων των περιοχών αυτών.


Εντός των επόμενων μηνών θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις αυτό είναι σίγουρο για την περιοχή μας , για αυτό βιάζονται «κάποιοι» να κλείσουν το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ή καλύτερα «Βαρντάσκα» όπως λέγονταν κανονικά .

pentapostagma.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"