GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιάννης Λαγός προς κυβερνώντες: Να ξεπουλήσετε το δικό σας όνομα - Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο μία και ελληνική! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου...
Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για
τους μουσουλμάνους θρησκευτικούς λειτουργούς, σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή έχει ταχθεί και τάσσεται υπέρ της κατάργησης της Σαρίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αυτό που φέρνει το Υπουργείο σήμερα, προκειμένου να υπάρχει προαιρετική χρήση Σαρίας, φαίνεται και ακούγεται σωστό.
Όμως, αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και οι κίνδυνοι αυτοί είναι οι εξής: το αν ο μουφτής ο οποίος είναι τώρα στη Θράκη μας και ο οποίος λειτουργεί κατόπιν διορισμού του από το ελληνικό κράτος σέβεται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.
Με την προϋπόθεση που πάει να ψηφιστεί τώρα και επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση για το τι μπορεί να κάνει, ειδικά στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και στα εθνικά ζητήματα, αν αύριο-μεθαύριο καταργηθεί η Σαρία, όπως πολλοί λένε, κάτι που και εμείς θα θέλαμε, θα πρέπει αυτό να γίνει με την προϋπόθεση ότι οι μουφτήδες θα διορίζονται από το ελληνικό κράτος.
Ο μουφτής τι είναι αυτή τη στιγμή πάνω στη Θράκη; 
Ο μουφτής είναι ένας λειτουργός –ας το πούμε έτσι- δικαστικός και έτσι διορίζεται από το ελληνικό κράτος, αμείβεται από αυτό και λειτουργεί υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού έθνους.
Αν, λοιπόν, βγει μία απόφαση και οι ψευδομουφτήδες, οι οποίοι ήδη είναι στη Θράκη και δημιουργούν προβλήματα, αρχίσουν και αναλαμβάνουν αυτοί πρωτοβουλίες, εκεί σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε τεράστιο πρόβλημα".

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε:
"Αν οι ψευτομουφτήδες πάρουν δικαιοδοσία σιγά σιγά, με τον τρόπο που λέει η Κυβέρνηση ότι θέλει να φέρει να γίνεται η εκλογή τους, μπαίνει μέσα και το παιχνίδι της θρησκευτικής και όχι μόνο διαπαιδαγώγησης των παιδιών των μουσουλμάνων που είναι στη Θράκη μας.
Κι εκεί, ξέρετε, η πλειοψηφία είναι Ρομά και Πομάκοι, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνουν ότι δεν θέλουν με τίποτα τα παιδιά τους να μαθαίνουν την τουρκική γλώσσα.
Εδώ, όμως, υπάρχει ένας πόλεμος απέναντι, κυρίως, στους Έλληνες Πομάκους, τους ηρωικούς Πομάκους, τους οποίους το τουρκικό προξενείο, δια της βίας ή δια της δωροδοκίας, με έμμεσο και άμεσο τρόπο, και με την απαράδεκτη στάση της ελληνικής Κυβέρνησης, ωθεί στην αγκαλιά των Τούρκων.
Αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί.

Εμείς, λοιπόν, σαν Χρυσή Αυγή, θα τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι βεβαίως είμαστε υπέρ της κατάργησης της σαρίας, αλλά με τον τρόπο που λέμε εμείς, ότι δεν μπορεί η απόφαση του μουφτή να μην δέχεται κριτική από τα ελληνικά αστικά δικαστήρια και επίσης, ότι δεν είναι δυνατόν οι μουφτήδες να εκλέγονται από κάτι το οποίο εσείς θα ορίζετε.
Ο μουφτής πρέπει οπωσδήποτε να διορίζεται από το ελληνικό κράτος, για τη συνοχή της Ελλάδος μας και τους έθνους μας.
Αυτά είχαμε να πούμε για το συγκεκριμένο ζήτημα."

Τέλος, για το τεράστιο εθνικό ζήτημα του Μακεδονικού, απευθυνομένους στους προδότες πολιτικάντηδες είπε: "Τολμήστε, λοιπόν, να κάνετε δημοψηφίσματα γι’ αυτά τα συγκλονιστικά ζητήματα και θα δείτε ποια θα είναι η απόφαση του ελληνικού λαού.
Με ποιο δικαίωμα αυτή τη στιγμή ο Υπουργός, ο Πρωθυπουργός και αυτή η Κυβέρνηση των πολιτικών ανδρείκελων τολμούν να μιλάνε και να ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας;

Να ξεπουλήσετε το δικό σας όνομα, τις οικογένειές σας, να ξεπουλήσετε τα σπίτια σας και τις περιουσίες τις δικές σας.
Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο μία και ελληνική!

Η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει μέχρι τέλους για τη Μακεδονία μας και όχι μόνο, αλλά για όλα τα εθνικά ζητήματα.
Θα είμαστε εδώ.
Πριν από λίγες ώρες ήμασταν απέναντι στη συνάντηση που είχε ο Κοτζιάς με τον αλβανό Υπουργό. Διατρανώσαμε για άλλη μία φορά ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να την ξεπουλήσετε!"


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Giannhs-Lagos-pros-kyvernwntes-Na-ksepoulhsete-to-diko-sas-onoma-H-Makedoni#ixzz53j06eLhb