GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αλλαγές στην φύλαξη Μετρό και Ηλεκτρικού – Τέλος οι Εταιρίες Security – 200 αστυνομικοί θα αναλάβουν την φύλαξη

Αλλαγές φέρνουν στον τρόπο φύλαξης των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Μ...



Αλλαγές φέρνουν στον τρόπο φύλαξης των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Μεταφορών.
Το σχέδιο αναμένεται να εφαρμοστεί από τις
αρχές του 2018 και προβλέπει ότι 200 αστυνομικοί θα έχουν αποκλειστικό αντικείμενο τη φύλαξη των σταθμών των μέσων σταθερής τροχιάς, αποσύροντας με αυτό τον τρόπο τις εταιρίες σεκιούριτι.

Αιτία όπως φαίνεται στάθηκαν οι συνεχείς επιθέσεις το τελευταίο διάστημα από κουκουλοφόρους με στόχο τα ακυρωτικά μηχανήματα των σταθμών, όπως αυτή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Και οι δύο υπουργοί αφήνουν σαφείς αιχμές για τον τρόπο φύλαξης από τις εταιρείες σεκιούριτι, λέγοντας ότι δεν κοιτούσαν ούτε τις κάμερες των σταθμών για να δουν τι συμβαίνει στις αποβάθρες.

Από το υπουργείο Μεταφορών λένε, μάλιστα, ότι εκτός από τις ομάδες αναρχικών που λόγω ιδεολογίας, καταστρέφουν ακυρωτικά μηχανήματα, υπάρχουν και κάποιοι που εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση κάνοντας ειδική αναφορά στον πρόσφατο εμπρησμό του κέντρου του ΟΑΣΑ στην Καλλιθέα όπου πραγματοποιούνταν μαζική έκδοση προσωποποιημένων καρτών εξηγώντας ότι είναι εμπρησμός, καθώς έσπασαν το τζάμια και πέταξαν στουπιά.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Πηγή: newpost.gr