GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

BINTEO - Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε σύζυγo, κόρη, πεθερά και αυτοκτόνησε

Ως έναν κανονικά άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν περιγράφουν συνάδελφοί του τον 43χρονο αστυνομικό που δολοφόν...


Ως έναν κανονικά άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν περιγράφουν συνάδελφοί του τον 43χρονο αστυνομικό που δολοφόνησε την σύζυγό του, την κόρη του 3,5 ετών και την
πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στους Αγίους Αναργύρους. 
Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας περίπου 47 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή, είχε υπηρετήσει στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.





Ο καταγώμενος από την Αιωλοακαρνανία αστυνομικός, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Αθήνα, σήμερα και αύριο είχε ρεπό αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος εργαζόταν κανονικά μέχρι και μερικές ώρες πριν το άγριο, πολλαπλό, φονικό συνοδεύοντας τον πρώην πρωθυπουργό στα Ιωάννινα, όπου έδωσε ομιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τελείωσε την βάρδια του χθες στις 5 το απόγευμα. Μάλιστα συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το 47χρονο.
«Ηταν πάντα σωστός και σοβαρός στη δουλειά του και δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα βρίσκονται κληρονομικές διαφορές.

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, ιατρός ρευματολόγος στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί της Δευτέρας στο Ιασώ General όπου εργαζόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν τον αστυνομικό και το 4 ετών κοριτσάκι νεκρούς στην κρεβατοκάμαρα και συγκεκριμένα το παιδί πάνω στο κρεβάτι, ενώ οι γυναίκες (η σύζυγος και η πεθερά) βρέθηκαν νεκρές στο σαλόνι του σπιτιού.


 Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ



Πηγή Φωτογραφιών: INTIME/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μια γειτόνισα περιγράφει τον φερόμενο ως δράστη σαν έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο..



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pentapostagma.gr