GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λαθρομετανάστες απειλούν καθημερινά τις ζωές των αστυνομικών στην Διεύθυνση Αλλοδαπών

Ο κύριος Τόσκας τα ξέρει αυτά. Αλλά ενέργειες ακόμα δεν έχει κάνει για την προστασία των αστυνομικών (ανδρών και γυναικών) που...



Ο κύριος Τόσκας τα ξέρει αυτά.
Αλλά ενέργειες ακόμα δεν έχει κάνει για την προστασία των αστυνομικών (ανδρών και γυναικών) που στη συγκεκριμένη υπηρεσία δίνουν τον καλύτερο τους
εαυτό…Παρόλα αυτά κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή απ τον κάθε απογοητευμένο λαθρομετανάστη που δεν δικαιούται χαρτιά.

Η καταγγελία έγινε σήμερα στο eglimatikotita.gr .

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στις 12/10 και ώρα 12.00πμ, στην Διεύθυνση Αλλοδαπών επί της Π.Ράλλη, συνέβη το εξής περιστατικό.. 
Ένας «πρόσφυγας», εισήλθε στο κτίριο με την οικογένεια του με απόφαση της υπηρεσίας ασύλου, για να γίνει η διαδικασία για την έκδοση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων..

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Του δόθηκε ραντεβού για να προσέλθει άλλη μέρα καθώς είχε απωλεσει την δική του απόφαση και τότε έσκισε το χαρτάκι με το ραντεβού του και το πέταξε επιδεικτικά στους αστυνομικούς..

Εκείνοι του εξηγούν ότι πρέπει να πάει στην υπηρεσία ασυλου (Κανέλοπουλου και Κατεχακη) για να δηλώσει την απώλεια και να φέρει νέα απόφαση, έτσι του δόθηκε νέο ραντεβού σε δεύτερο χαρτάκι αφού το πρώτο το έσκισε..

Εν συνεχεία απείλησε τους αστυνομικούς που τον εξυπηρετούν ότι θα τους περιμένει έξω ή θα τους βρει έξω κάποια στιγμή για να τους κόψει το κεφάλι κάνοντας την ανάλογη κίνηση δείχνοντας τους τον λαιμό του..

Πολλοί μέχρι σήμερα δυσανασχετουσαν για την αναμονή τους, αλλά τέτοια περιστατικά έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο  στο αλλοδαπών.

Όπως μάθαμε ο συγκεκριμένος αλλοδαπός συνελήφθη λίγο αργότερα,καθώς η κίνηση του (απειλή κατά της ζωής) έγινε αντιληπτή από αρκετούς που ήταν παρόντες.

[Φώτο αρχείου]
eglimatikotita

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"