GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άφωνος έμεινε από τη βολή τορπίλης του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΥ ο Νατοϊκός Διοικητής υποβρυχίων

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Τρίτη 17 έως Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο Διοικητής Υποβρυχίων ΝΑΤΟ (Comm...



Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Τρίτη 17 έως Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο Διοικητής Υποβρυχίων ΝΑΤΟ (Commander Submarines NATO - COMSUBNATO) Rear Admiral Andrew Lennon USN πραγματοποίησε
επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.



Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, o Διοικητής Υποβρυχίων ΝΑΤΟ επισκέφθηκε το ΓΕΝ όπου συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη ΠΝ, συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.



Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, ο COMSUBNATO μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου, όπου συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Ευθύμιο Μικρό ΠΝ, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Υποβρυχίων και τη Σχολή Υποβρυχίων, όπου ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων τόσο της Διοίκησης όσο και της Σχολής, καθώς και για τις δυνατότητες του προσομοιωτή Υποβρυχίων. Ακολούθως επισκέφθηκε το υποβρύχιο ΠΟΣΕΙΔΩΝ. Τέλος, επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ όπου παρακολούθησε βολή τορπίλης γυμνασίων, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης άσκησης “ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 20/17”, στον κόλπο Μεγάρων.


Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα ο Rear Admiral Andrew Lennon USN είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης καθώς και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"