GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δήλωση-βόμβα Ρώσου βουλευτή: Η Βόρεια Κορέα θα εκτοξεύσει πύραυλο που μπορεί να πλήξει τις ΗΠΑ

Η Βόρεια Κορέα προτίθεται να πραγματοποιήσει δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, ο οποίος θα μπορούσε να πλήξει τι...



Η Βόρεια Κορέα προτίθεται να πραγματοποιήσει δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, ο οποίος θα μπορούσε να πλήξει τις δυτικές ακτές των
Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο Ρώσος βουλευτής Αντόν Μαρόζοφ, μετά την συνάντηση που είχε υψηλόβαθμους Βορειοκορεάτες αξιωματούχους στην Πιονγιάνγκ.
Ο Αντόν Μαρόζοφ, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της Ρωσικής Δούμας, είχε επισκεφθεί ως μέλος τριμελούς αντιπροσωπείας ρώσων βουλευτών την Πιονγιάνγκ, στο διάστημα 2-6 Οκτωβρίου, με σκοπό να συζητήσουν την ειρηνική επίλυση της κρίσης στην Κορεατική χερσόνησο.
«Ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν νέες δοκιμαστικές εκτοξεύσεις ενός πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς. 
Μας παρουσίασαν μάλιστα μαθηματικούς υπολογισμούς, που όπως πιστεύουν αποδεικνύουν ότι ο πύραυλος τους μπορεί να πλήξει τις δυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο Μαρόζοφ σύμφωνα με το Ria Novosti.
«Αυτό που είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε είναι ότι σκοπεύουν να εκτοξεύσουν ένα ακόμη πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς στο προσεχές μέλλον» δήλωσε ο Μαρόζοφ ,προσθέτοντας ότι «γενικά οι διαθέσεις τους» στην Πιονγιάνκ είναι «μάλλον εχθρικές».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"