GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΟΚ στα Τίρανα! Η Ελληνίδα Πρέσβειρα με τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Αλβανία τα έλεγαν μεταξύ τους

Συνάντηση είχε η Ελληνίδα πρέσβειρα στην Αλβανία, Ελένη Σουράνη, με τον Αμερικανό πρεσβευτή στα Τίρανα της Ντόναλντ Λου σε παρ...



Συνάντηση είχε η Ελληνίδα πρέσβειρα στην Αλβανία, Ελένη Σουράνη, με τον Αμερικανό πρεσβευτή στα Τίρανα της Ντόναλντ Λου σε παρακείμενο καφέ μετά
την συνεδρίαση της αλβανικής βουλής και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Ράμα, χωρίς κανείς να γνωρίζει το περιεχόμενο της συζήτησης και αν σχετίζεται με τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, γράφει η βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα «Αγναντεύοντας».
Νωρίτερα ο Έντι Ράμα, στις προγραμματικές του δηλώσεις, έκανε αναφορά στην Ελλάδα και τη γηγενή Εθνική Ελληνική Μειονότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Για εμάς, κάθε Έλληνας που ζει στην Αλβανία είναι μέλος με ελευθερία και ίσα δικαιώματα της οικογένειάς μας, και η Ελληνική Μειονότητα αποτελεί γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, μια γέφυρα για την οποία η φροντίδα της κυβέρνησης και του αλβανικού κράτους θα συνεχίσει να αυξάνεται. 
Αλλά η Αλβανία, παρά τις ανάγκες της, ποτέ δεν θα κλείσει τα μάτια ή το στόμα της για να υπερασπιστεί τις αλήθειες και τα δικαιώματά της».

Για τη συνέχεια Πελασγός

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"