GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σφραγίστε τα σύνορα με κάθε τρόπο και μέσο...

Του Θοδωρή Γιάνναρου Τόσο οι βρετανικές, οι αμερικανικές, αλλά και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εδώ και εβδομάδες...





Του Θοδωρή Γιάνναρου

Τόσο οι βρετανικές, οι αμερικανικές, αλλά και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εδώ και εβδομάδες εξαπολύσει πόλεμο για τη συλλογή πληροφοριών, με έναν και
μοναδικό σκοπό: την καταγραφή με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες των επικίνδυνων μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Κράτους, που εγκαταλείπουν σαν τις κατσαρίδες, κάθε μέρα  τις θέσεις τους, είτε λιποτακτώντας, είτε μένοντας ελεύθεροι, έχοντας κατά κάποιον τρόπο ολοκληρώσει τη θητεία τους, και προσπαθούν να φθάσουν στα σύνορα Συρίας και Τουρκίας με απώτερο σκοπό να επιστρέψουν στους τόπους κατοικίας τους στην Ευρώπη, ή τη Βόρεια Αφρική και να μεταφέρουν εκεί κάποια στιγμή τη φρίκη του ανταρτοπόλεμου στον οποίο έχουν εκπαιδευθεί.  

Η απειλή για την Ευρώπη είναι πλέον όχι μόνο ορατή, αλλα κάθε λίγο "μοναχικοί λύκοι" στο όνομα του ISIS σπέρνουν τον φόβο και τον θάνατο! 
Καμία χώρα της Γηραιάς Ηπείρου δεν θα είναι πλέον ασφαλής, αν δεν ληφθούν δραστικά και ιδιαίτερα σκληρά μέτρα που θα αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες και τους κρυμμένους στο πλήθος τζιχαντιστές ακόμα και να το σκεφθούν.

Σκοπός αυτών των εν ενεργεία μαχητών του ISIS, απλών λιποτακτών ή ακόμη και ορφανεμένων τζιχαντιστών, είναι να περάσουν στην Τουρκία και από εκεί να επιστρέψουν στα σπίτια τους, στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Για να περάσουν όμως τα σύνορα με την Τουρκία, πρέπει πρώτα να διασφαλίσουν την προστασία της θυγατρικής της Αλ Κάιντα, που έχει τα συγκεκριμένα περάσματα υπό τον έλεγχό της και στη συνέχεια να λαδώσουν τις τουρκικές συνοριακές αρχές με αρκετές χιλιάδες ευρώ το κεφάλι. 
Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα, γιατί το Ισλαμικό Κράτος ήταν καλός εργοδότης στα οικονομικά και τους πλήρωνε καλά. 
Ούτε οι κλεφτοκοτάδες Τούρκοι θα έχουν αντίρρηση να κερδίσουν πάλι μερικές δεκάδες έξτρα εκατομμύρια ευρώ από τη μία, ενώ από την άλλη θα εκδικηθούν την Ευρώπη που τους γύρισε την πλάτη, διοχετεύοντας, μέσω της Ελλάδας του ανύπαρκτου πολιτικά και διπλωματικά ΣΥΡΙΖΑ, χιλιάδες σχιζοφρενείς και άρτια εκπαιδευμένους στη δολοφονία αμάχων, μουτζαχεντίν... 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το "μπαξίσι" που πρέπει να καταβάλουν στους Τούρκους συνοριακούς αστυνομικούς, που ελέγχονται από τον υιό του Ερντογάν, είναι της τάξης των 2,5-4.000 χιλιάδων ευρώ.

Αντιλαμβάνεται πλέον και ο πιο αφελής το ενδιαφέρον των υπηρεσιών ασφαλείας των ευρωπαϊκών χωρών που εμπλέκονται στα  παιχνίδια της Συρίας και του Ιράκ, ότι αυτοί οι άνθρωποι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταλήξουν κάποια στιγμή είτε στην Ευρώπη, είτε στην Αίγυπτο, το Μαρόκο και την Αλγερία, με ορισμένους απ' αυτούς να αποτελέσουν τους πυρήνες ή τους μοναχικούς λύκους οι οποίοι κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθούν σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη και θα χτυπήσουν μέσα από την ανωνυμία του πλήθους, καταφέρνοντας βίαια χτυπήματα στη δομή και τη φιλελεύθερη κουλτούρα της Ευρώπης, βάφοντάς τη συγχρόνως στα κόκκινα από το αίμα που θα ρέει. 

Η ταξιαρχία θανάτου των Ευρωπαίων τζιχαντιστών είναι έτοιμη να προσφέρει "μάρτυρες στον Αλλάχ". Όταν ακούν για τα άρτια εκπαιδευμένα και μπαρουτοκαπνισμένα μέλη της, όλες οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες στον κόσμο, εκτός από τη δική μας εδώ στην Ελλάδα, κουνούν με νόημα το κεφάλι τους. 
Ιδιαίτερα μετά το χτύπημα στη Βαρκελώνη, όπου επιτέλους  κατάλαβαν ότι εδώ δεν έχουν να αντιμετωπίσουν απλές φανατικές οργανώσεις ή πυρήνες, αλλά μία σκληρή, σφιχτά δομημένη και άκρως αποτελεσματική πολεμική μηχανή, που είναι έτοιμη να μεταφέρει τον πόλεμο στην αυλή μας.

Τα στοιχεία που διαθέτουν οι υπηρεσίες ασφαλείας δείχνουν ότι τα μέλη αυτής της ταξιαρχίας υπέστησαν μία εξαιρετικά δύσκολη και σκληρή εκπαίδευση. Προετοιμάστηκαν ψυχολογικά για να επιβιώνουν, μέχρι να έλθει η στιγμή που θα είναι σε θέση πεθαίνοντας να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα. Είναι αναλώσιμοι "καμικάζι" και το έχουν αποδεχθεί, έχοντας ως μοναδικό στόχο... τα μοναδικά προνόμια του "μάρτυρα", με τα οποία τους έχουν κάψει τα κέντρα της λογικής στον εγκέφαλό τους. 
Από τους χιλιάδες "Ευρωπαίους" τζιχαντιστές που πολέμησαν στη Συρία και το Ιράκ, το 1/3 περίπου, έχουν επιστρέψει στις χώρες διαμονής τους στην Ευρώπη και, αφού εξαφανίστηκαν στα μονοπάτια της ανωνυμίας, επεξεργάζονται σχέδια επιθέσεων και αναμένουν την εξ ανατολών εντολή! 
Αναμένουν δηλαδή τη διαταγή ενεργοποίησής τους.
Κάποιοι απ' αυτούς παρέμειναν στη Μέση Ανατολή ώστε να γίνουν "σύνδεσμοι" μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και των ομάδων κρούσης που βρίσκονται στην Ευρώπη σε καθεστώς παρανομίας, πιστοί στα μονοπάτια της τζιχάντ. 
Οι χιλιάδες Ευρωπαίοι τζιχαντιστές, που παραμένουν στη Συρία και το Ιράκ, χρησιμοποιούνται για να ετοιμάζουν εκρηκτικούς μηχανισμούς και για τη μεθόδευση των επιθέσεων αυτοκτονίας. 

Μέχρι τώρα οι μυστικές υπηρεσίες των δυτικών χωρών δεν ήθελαν να αποδεχθούν την πραγματικότητα ότι το Ισλαμικό Κράτος, δηλαδή  έχει τη δυνατότητα για κεντρικό έλεγχο και οργάνωση όλων αυτών των ομάδων και δομών τόσο στο Ιράκ και τη Συρία όσο και στις ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνον. 
Δυστυχώς, έπρεπε να περάσει πολύς χρόνος για να το αντιληφθούν, λες και όλοι ήταν μαγεμένοι...

Αν κανείς διαβάσει τις αναφορές και τα δημοσιεύματα που αφορούν την κατάρρευση του πολεμικού μετώπου στα προπύργια του ISIS και την αναγκαστική έξοδο των τζιχαντιστών που προσπαθούν αφενός να επιβιώσουν και αφετέρου να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους, θα κατανοήσει γιατί αυτήν τη στιγμή έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού οι υπηρεσίες ασφαλείας παγκοσμίως. Αυτές οι χιλιάδες τζιχαντιστές που έχουν καταφέρει να περάσουν την Τουρκία και από κει στην Ευρώπη, την Αίγυπτο την Αλγερία ή το Μαρόκο, θα περάσουν αναγκαστικά από τρεις συγκεκριμένους δρόμους.

Ένας οδηγεί από την Τουρκία στη Γεωργία. 
Ο άλλος οδηγεί στη Βουλγαρία, όπου ελάχιστοι μπορούν να περάσουν όπως έχουν δείξει οι ροές των τελευταίων μηνών. 
Ο κύριος όγκος από αυτούς θα ακολουθήσει το τρίτο μονοπάτι που δυστυχώς για εμάς καταλήγει... στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που ανησυχεί κάθε νοήμονα Έλληνα που δεν έχει μολυνθεί από τον ιό της... δήθεν αλληλεγγύης της γιαλαντζί Αριστεράς του Αλέξη και της αγέλης του, ιδιαίτερα μετά το χτύπημα στη Βαρκελώνη, είναι το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν εντός του ελληνικού εδάφους πυρήνες τζιχαντιστών που εγκαταλείπουν τον πόλεμο και επιχειρούν να περάσουν πρώτα από την Ελλάδα και κατόπιν στην Ευρώπη. 
Οι ελληνικές αρχές κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, πεπεισμένες πως σώζουν ζωές από τη φρίκη του πολέμου... 
Δεν περνάει καν απ' τον περιορισμένων στροφών εγκέφαλό τους το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν σε αστικά κέντρα της χώρας, με πρώτη την Αθήνα, πυρήνες τζιχαντιστών με οργανωτικές δυνατότητες που θα βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με πυρήνες στην Ευρώπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο συντονισμού για την οργάνωση συγκεκριμένων επιθέσεων αυτοκτονίας με πολλά θύματα...

Το παράδειγμα του ομάδας τζιχαντιστών της Βαρκελώνης καταδεικνύει τις δυνατότητες που μπορεί να έχει μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα, για να προκαλέσει μαζικά χτυπήματα, με τη χρήση υποτυπώδους τεχνολογίας. 
Αυτή η ιστορία της Βαρκελώνης στοιχειώνει όλες τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας που αυτήν τη στιγμή αντιμετωπιζουν με δέος τη μαζική επιστροφή χιλιάδων Ευρωπαίων τζιχαντιστών που έχουν αποκτήσει δεξιότητες και εμπειρία στον ανηλεή πολέμο της Συρίας και του Ιράκ.

Εμείς εδώ... οι ξεχασμένοι του ανατολικού Νότου έχουμε εναποθέσει τις τύχες τις δικές μας και των παιδιών μας σε μια αδελφή τζιχάντ, που σκοπό έχει τη διάλυση, την σύληση των ιερών και των οσίων, τη μετατροπή της ιστορίας και την άλωση της θρησκείας. Στον βωμό της "κόπρου" του φθηνού αριστερισμού δεν θα διστάσουν να καταστήσουν τη χώρα ορμητήριο εγκληματιών.

Για να οργανωθεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα χρειάζεται αρκετές βδομάδες ή και μήνες προετοιμασίας. 
Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να δοθεί η εντολή εκπαίδευσης για τον πυρήνα που αποτελείται κυρίως από νεαρούς που είναι σχετικά εύκολο να ριζοσπαστικοποιηθούν και να γίνουν μάρτυρες, να βρεθούν τα κατάλληλα για την περίσταση όπλα και να γίνει ασφαλής είσοδος και παραμονή τους στις χώρες που πρόκειται να πληγούν... 
Η εκπαίδευση των υποψήφιων μαρτύρων γίνεται σε στρατόπεδα που βρίσκονται στη Συρία, στο Ιράκ αλλά ακόμα και στη νότια Τουρκία με την κάλυψη των τοπικών αξιοματούχων, αντί αδράς αμοιβής. 
Το να φτάσει κανείς σε αυτά τα στρατόπεδα είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς μέσω της Τουρκίας, Γάλλοι και Βέλγοι δεύτερης γενιάς μουσουλμάνοι υπήκοοι καταφτάνουν κατά δεκάδες στα στρατόπεδα εκπαίδευσης των τζιχαντιστών.

Το πρόβλημα που έπρεπε να λύσουν οι εγκέφαλοι του ISIS ήταν ο τρόπος εισόδου των φανατικών στην Ευρώπη, χωρίς κίνδυνο σύλληψης. 
Τη λύση τούς την έδωσε... χωρίς δεύτερη σκέψη η Ελλάδα του Αλέξη, της Τασίας, της Όλγας και των λοιπών μελών της φαύλης αδελφότητος της γιαλαντζί Αριστεράς, με τη διεθνή ανακοίνωση ότι όποιος εισέρχεται σε ελληνικό έδαφος παράνομα, είτε είναι πρόσφυγας είτε παράνομος μετανάστης, όχι μόνο δεν πρόκειται να ελέγχεται αλλά θα παίρνει και χαρτί παραμονής στη χώρα για 6 μήνες... και την κατάργηση των κέντρων κράτησης των παράνομων μεταναστών που διαφημίστηκε παγκοσμίως και δημιούργησε ακόμα περισσότερους, που αποφάσισαν να μας επισκεφθούν, έστω και...  τράνζιτ.

Οι τζιχαντιστές, πλέον, είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε ευρωπαϊκό έδαφος χωρίς τον φόβο της σύλληψης που θα ακύρωνε την επιχείρηση που σχεδίαζαν, αλλά και να κυκλοφορούν άνετα στην Αθήνα οργανώνοντας τα σχέδιά τους με άνεση και ασφάλεια.

Καταλήγοντας, επανέρχεται στον νου η "ρήση" της κυρά Τασίας, για "μετανάστες...  που λιάζονται και μετά εξαφανίζονται" και είμαστε βέβαιοι πλέον πως ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός φανατικών τζιχαντιστών λιάστηκε και κατόπιν εξαφανίστηκε στους δρόμους και τα σοκάκια της Ευρώπης για να πραγματοποιήσει τα τρομοκρατικά χτυπήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο.


*Ο κ. Θοδωρής Γιάνναρος είναι Μοριακός Βιολόγος, τ. Διοικητής του Νοσοκομείου "Ελπίς”, & Μέλος του "Τομέα Υγείας” της Νέας Δημοκρατίας

capital.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"