GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΑΟΥ-ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ. Ο ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση στην Καταλονία πριν απ...



ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ.

Ο ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση στην Καταλονία πριν από το δημοψήφισμα της περιοχής για την ανεξαρτησία της από την Ισπανία, ως τον
πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό πόλεμο.

Εξήγησε τη δήλωση, λέγοντας ότι τόσο η Βαρκελώνη όσο και η Μαδρίτη χρησιμοποιούν ενεργά την πληροφορική για να επιτύχουν τους στόχους τους.

«Ο πρώτος παγκόσμιος διαδικτυακός πόλεμος ξεκίνησε στην Καταλονία, καθώς οι πολίτες και η κυβέρνηση το χρησιμοποιούν για να οργανώσουν δημοψήφισμα ανεξαρτησίας την Κυριακή και η ισπανική αντικατασκοπεία επιτίθεται, παγώνει τους τηλεπικοινωνιακούς δεσμούς, καταλαμβάνει κτήρια τηλεπικοινωνιών, λογοκρίνει εκατοντάδες ιστοτόπους, πρωτόκολλα κλπ.», αναφέρει ο Ασάνζ.


Την Κυριακή, η Καταλονία αναμένεται να διεξάγει δημοψήφισμα ανεξαρτησίας. 
Η ισπανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπέβαλε καταγγελία στο Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας για την καταλανική κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, για την έγκριση του νόμου για την ψήφο ανεξαρτησίας. Το δικαστήριο εξέτασε την καταγγελία, θέτοντας εκτός νόμου το δημοψήφισμα.



Ο Ασάνζ πρόσθεσε ότι οι εντάσεις γύρω από την ψηφοφορία στην Καταλονία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η σημαντικότερη δυτική σύγκρουση μεταξύ ανθρώπων και κράτους από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, αλλά με σημερινή τεχνολογία!




 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"