GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Οι ταγοί του Έθνους μετέτρεψαν τη Βουλή σε ένα απέραντο χοιροστάσιο

Μετά τα χθεσινά επεισόδια στην Βουλή των Ελλήνων, με θέμα την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο...Μετά τα χθεσινά επεισόδια στην Βουλή των Ελλήνων, με θέμα την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο Μιχάλης Ιγνατίου σχολιάζει το συμβάν αυτό, με
άρθρο στο προσωπικό του site www.mignatiou.com, δίνοντας την δικιά του άποψη πάνω στο πολυσυζητημένο θέμα και την εξέλιξη του.

«Φαντάζομαι ότι όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, που αφορούσε την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνο Καμμένο, σκεφθήκατε το ίδιο όπως χιλιάδες άλλοι Έλληνες: Τούτη η χώρα δεν έχει σωτηρία, θα είπατε…Και έχετε τόσο δίκιο…

Ειλικρινά το πιστεύω και με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν βάζουμε ποτέ μυαλό, διότι κατά βάθος ο καθένας σκέφτεται το προσωπικό του συμφέρον και όχι το συμφέρον του συνόλου, το συμφέρον της Πατρίδας. 
Ομολογώ και παραδέχομαι ότι η οξύτατη οικονομική κρίση που συνεχίζεται για 7 χρόνια και 4 μήνες, έχει διαλύσει τα πάντα, κατέστρεψε την κοινωνία και τους ανθρώπους. 
Μας έκανε δύσπιστους σε όλους και σε όλα και χάθηκε και η περίφημη κοινωνική αλληλεγγύη, που χαρακτήριζε τους Έλληνες. 
Ο καθένας για τον εαυτό του, διότι δικαιολογημένα νοιώθουμε πως δεν υπάρχει αύριο. 
Η ανεργία έχει καταστρέψει τη νέα γενιά. 
Όσοι δεν έφυγαν στα ξένα, γυροφέρνουν στις καφετέριες και στα καφενεία, όχι επειδή αρνούνται να εργαστούν. 
Δεν είναι τεμπέληδες. 
Απλά δεν έχουν δουλειά.

Στην αντιπέρα όχθη από το λαό, βρίσκονται οι πολιτικοί. Ναι, η φράση «καλά την έχουν αυτοί», είναι πέρα για πέρα αληθινή. 
Η κρίση δεν τους άγγιξε, ζουν όπως και πριν το 2010, όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου παρέδωσε τη χώρα στους δανειστές, και τσακώνονται το ίδιο όπως και τότε.

Ως η Ελλάδα να έχει λύσει όλα τα προβλήματά της, ως να έχει γίνει η χώρα μας τα Εμιράτα του Περσικού Κόλπου.

Η Βουλή απασχολήθηκε χθες με ένα θέμα που ΔΕΝ ενδιαφέρει καθόλου τους πολίτες. 
Ότι ειπώθηκε στο Κοινοβούλιο, αφορούσε μόνο τους πολιτικούς και κανένα άλλο. 
Ακούσαμε θλιβερά πράγματα. Ύβρεις, κατηγορίες, καταγγελίες, υπαινιγμούς για εκατομμύρια. 
Και στη συζήτηση αυτή συμμετείχαν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι αρχηγοί των κομμάτων, οι βουλευτές…

Πόση μιζέρια!

Για μία ολόκληρη ημέρα όλοι οι παραπάνω συζητούσαν για οτιδήποτε άλλο εκτός της οικονομίας. Το βασικό πρόβλημα της χώρας για τους πολιτικούς, φαίνεται ότι είναι τα προσωπικά συμφέροντά τους, δεν είναι η οικονομία. 
Διότι, ως γνωστόν, η οικονομία δεν είναι ένα σοβαρό θέμα. 
Τρέχει με …χίλια. 
Η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι μεγαλύτερη από της Κίνας. 
Γιατί να ασχοληθούν οι ταγοί του Έθνους με ένα ασήμαντο θέμα…

Να μου πείτε μα αφού αυτοί το δημιούργησαν… Αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα… Ε, σας λέω ότι δεν έχετε δίκιο. 
Προσπάθησαν οι …άμοιροι, αλλά εμείς οι πολίτες …φταίμε, που τρώγαμε με «χρυσά κουτάλια» και είμασταν βουτηγμένοι στη διαφθορά. 
Πραγματικά τους χρειάζεται βούρδουλας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαφθορά κυριαρχεί στη χώρα ακόμα και σήμερα, όπου υποτίθεται ελέγχουν τη χώρα οι δανειστές. 
Εάν με αυτούς τους ελέγχους «βασιλεύει» η διαφθορά και η εξαγορά συνειδήσεων, τότε τι το ψάχνουμε το πράγμα, για να μιλήσουμε στη γλώσσα τους. 
Να το κλείσουμε το μαγαζί «Ελλάδα» και να τους αφήσουμε να αρμέγουν το επίσης διεφθαρμένο κράτος, το οποίο για να σωθεί η χώρα και ο λαός της πρέπει να καταστραφεί και να κτιστεί ξανά.

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή απέδειξε ότι λάθος αρμενίζουμε σαν λαός. 
Οι αντιπρόσωποι του Έθνους, που ψηφίστηκαν από τους πολίτες για να μάχονται για τα προβλήματα του τόπου, απασχολήθηκαν μόνο με τα δικά τους.

Α, και με τα συμφέροντά τους.
Έτσι απλά θα το πω: 
Στον ελληνικό λαό δεν αξίζουν τέτοιοι αντιπρόσωποι. 
Χθες μετέτρεψαν τη Βουλή, για μία ακόμη φορά, σε χοιροστάσιο…»

Πηγή: mignatiou.com

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"