GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στρατηγός Ταμουρίδης Νικόλαος. Παιδί του Στάλιν και Λένιν ο σύγχρονος Νέρωνας – Αντίχριστος – Ανθέλληνας (Βούτσης).. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ…..

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος  vafkanast@gmail.com Επιστρέφει καταδρομικά ο Στρατηγός (εα) κ. Ταμουρίδης Νικόλαος , χωρίς να ...


Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος 

vafkanast@gmail.com

Επιστρέφει καταδρομικά ο Στρατηγός (εα) κ. Ταμουρίδης Νικόλαος, χωρίς να αφήσει ασχολίαστα τα τραγικά ανθελληνικά και αντιχριστιανικά λόγια του
Προέδρου της Βουλής,,, κ. Βούτση…

Φύλαγε καρτέρι ο Στρατηγός, και μόλις 2 μέρες πριν την μεγάλη γιορτή της Ελλάδας,,, αυτή την Παναγίας, θέλησε να δημοσιεύσει την ανακοίνωση του με σκληρά (αληθινά) λόγια, και εύστοχους χαρακτηρισμούς κατά του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής,, υπερασπίζοντας με δυνατή φωνή και θάρρος, το τρίπτυχο που έχει συνδεθεί μόνο με την Ελλάδα,,,, ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

Από ότι αφήνει να εννοηθεί δημόσια ο Στρατηγός,,, αυτό το τρίπτυχο, ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είναι που δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ όχι μόνο συμβιβασμούς,, αλλά ούτε και προσβολές σαν και αυτές του Προέδρου…

Το κείμενο του εκτός από “βαρύ”, είναι και φιλοσοφικό, διότι κάνει αναφορά σε έναν μεγάλο Νεοταξίτη που έχει παραδεχθεί πως η Ορθοδοξία προσδίδει στον Έλληνα πολεμική ταυτότητα…

Διαβάστε το…….
Τρέμουν οι σύγχρονοι Νέρωνες!

Μόνο τυχαία δεν είναι αυτά που είπε ο Βούτσης (πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής !) για την Πατρίδα, την Οικογένεια και ιδίως για την Ορθοδοξία!

Είναι γνωστό ότι στην εποχή που ζούμε συμβαδίζουν πιασμένοι χέρι-χέρι ο μαρξιστικός διεθνισμός με τον καπιταλιστικό διεθνισμό, προσπαθώντας να εγκαθιδρύσουν την λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου οι εθνικές ταυτότητες και συνειδήσεις πρέπει να πολτοποιηθούν, έτσι ώστε να επιβληθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση. 
Τα εγχώρια παιδάκια του Στάλιν και του Λένιν πλημμυρίζουν από χαρά γιατί η απέναντι πρώην μισητή πλευρά είναι τώρα μαζί τους και έτσι μπορούν να κάνουν πράξη το όνειρό τους. 
Να δημιουργήσουν, δηλαδή, στην Ελλάδα μια κοινωνία που θα έχει μόνο δυο τάξεις, εκείνη που θα πασχίζει καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί και την δική τους κυβερνητική και οικονομική ελίτ! 
Σύμπασα η αντιπολίτευση συναινεί σιωπώντας ή με δειλούς βρυχηθμούς μυών! 
Έτσι, η αλαζονεία τους ξεπέρασε πλέον τα όρια της ύβρεως!

Σημειώνεται ότι για την λείανση της οδού που οδηγεί στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, εκτός των άλλων, γράφτηκαν δύο βιβλία από δύο »δεξαμενές σκέψεις» της παγκόσμιας υπερεθνικής ελίτ: 
Το πρώτο από έναν Μπρεζίνσκι με τίτλο »Η μεγάλη σκακιέρα», το οποίο διαπραγματεύεται το πως η παγκόσμια αμερικανική ηγεμονία του 20ου αιώνα, θα μετεξελιχθεί κατά τον 21ο αιώνα σε παγκόσμια συλλογική ηγεσία. 
Το δεύτερο από κάποιον Χάντιγκτον με τίτλο »Η σύγκρουση των πολιτισμών», στο οποίο αναφέρεται ότι στο εξής οι πόλεμοι δεν θα γίνονται για ιδεολογικούς αλλά για θρησκευτικούς λόγους.

Ο »πολύς» Χάντιγκτον σε κάποιο τμήμα του βιβλίου του επιτίθεται με σφοδρότητα κατά την Ορθοδοξίας, η οποία φαίνεται ότι είναι »μεγάλο αγκάθι» στα σχέδιά τους, τσουβαλιάζοντάς την με το Ισλάμ, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι αναφέρει πως η Ορθοδοξία προσδίδει στον Έλληνα »πολεμική ταυτότητα»!

Αυτό είναι λοιπόν που φοβούνται! 
Η Ορθοδοξία ενδυναμώνει την πολεμική αρετή των Ελλήνων και όλοι αυτοί οι εχθροί της Ελλάδας, που έχουν βάλλει ως στόχο την διάλυσή της, φοβούνται μήπως οι Έλληνες, εμπνεόμενοι και ενδυναμωμένοι από την πίστη τους, αντιδράσουν και πολεμήσουν!

Τρέμουν οι αντίχριστοι και ανθέλληνες! 

Γιατί ξέρουν πως εδώ, στη χώρα αυτή, που οι ρίζες μας βυθίζονται βαθιά σε χώματα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, οι Έλληνες μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Τρέμουν οι σύγχρονοι Νέρωνες! 
Αλλά, η φωτιά που έβαλαν και κατακαίει τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη δεν μας αγγίζει!

Σε λίγο θα τρέχουν τ’ ασήμαντά τους σώματα να κρύψουν! 
Το ξόανα κι οι Λάρητες, οι ψεύτικοι μικροθεοί τους δεν μπορούν να τους γλυτώσουν!

Γιατί έρχεται η Νέμεση! 
Όχι μόνο από τις Ερινύες, οι οποίες σε αλαζονεία και έγκλημα φυτεύουν θεία μαχαιριά!

Η Πολεμική Αρετή των Ελλήνων και ο Δίκαιος Κριτής θα τους κατατροπώσουν!

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

Σημείωση: ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας ο Στρατηγός κ. Ταμουρίδς Νικόλαος, αγωνίζεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει… Να αναλάβουν τα ηνία της χώρας και να βάλουν τάξη στην απελπιστική κατάσταση που βρισκόμαστε. 
Ο αγώνας που κάνει η Διοικούσα Επιτροπή είναι μεγάλος σε όλη την Ελλάδα και ήδη σε πολλές περιφερειακές ενότητες έχουν τοποθετηθεί εκπρόσωποι που δυναμώνουν την παράταξη.

ΟΜΩΣ αν όλοι εμείς οι Έλληνες δεν περάσουμε από τα λόγια στην πράξη, και απλά ζητάμε την τιμωρία των υπεύθυνων χωρίς να προχωράμε ένα βήμα παρακάτω,, και πιο είναι αυτό το βήμα;;; να γυρίσουμε την πλάτη σε όλα τα σκουπίδια και να δώσουμε δύναμη σε αυτούς τους αγνούς ανθρώπους να καθαρίσουν τον τόπο και να τιμωρήσουν όπως αρμόζει στον κάθε ένα για τα αδικήματα που έπραξε,,, τότε όχι μόνο δεν θα δούμε προκοπή, αλλά ούτε μαντήλι να κλάψουμε δεν θα είμαστε άξιοι να αγοράσουμε…

Ενημερωτικά σας αναφέρω κάποια λόγια από τον γέροντα Πορφύριο:

«Τι να σου κάνουν οι πολιτικοί;

Είναι μπερδεμένοι με τα ψυχικά πάθη τους. 
Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του, πώς θα μπορέσει να βοηθήσει τους άλλους;

Φταίμε κι εμείς για την κατάσταση αυτή. 

Αν ήμασταν αληθινοί χριστιανοί, θα μπορούσαμε να στείλουμε στη Βουλή, όχι βέβαια χριστιανικό κόμμα, αλλά χριστιανούς πολιτικούς, και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

eleftheripatrida.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"