GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!! - Π.Παπαπολυβίου: Ο φάκελος της Κύπρου έχει υποστεί παρεμβάσεις

Η παράδοση του αντιγράφου του πρωτότυπου αρχείου του Φακέλου της Κύπρου από τη Βουλή των Ελλήνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων έχει πρώτι...


Η παράδοση του αντιγράφου του πρωτότυπου αρχείου του Φακέλου της Κύπρου από τη Βουλή των Ελλήνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων έχει πρώτιστα τεράστια εθνική σημασία, σημειώνει ο αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας του
Πανεπιστήμιου Κύπρου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Πέτρος Παπαπολυβίου.

Σημειώνει ωστόσο ότι τα κυπριακά αρχεία έχουν υποστεί παρεμβάσεις και αφαιρέσεις «πέραν από τις συνήθεις ανά τον κόσμο "εθνικές προστασίες", ενώ ειδικά οι υποκειμενικές προσωπικές καταθέσεις είναι σε πολλά σημεία εμφανέστατα αναληθείς».
Παρόλα αυτά, όμως, το υλικό αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό και. σε συνδυασμό με το υλικό του Φακέλου της Κύπρου το οποίο μαζεύτηκε στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Φάκελο της Κύπρου, αναμένεται ότι θα φωτιστούν άγνωστες λεπτομέρειες για το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή.



Y.Γ : Καραμανλής και Μακάριος οι υπαίτιοι του πραξικοπήματος της Κύπρου - Θελουν να τους βγαλουν καθαρους και  αφαιρεσαν στοιχεια !!!!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

philenews.com