GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧ@@ΔΙ@ - Του πέταξε στα μούτρα του Μακρόν την…Παραίτηση του ο Στρατηγός Ντε Βιλιέ!

Σάλος στη Γαλλία από την παραίτηση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων!! Ο στρατηγός ντε Βιλιέ «ανέλαβε τις ευθύνες του» υποβάλλοντας τ...


Σάλος στη Γαλλία από την παραίτηση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων!!
Ο στρατηγός ντε Βιλιέ «ανέλαβε τις ευθύνες του» υποβάλλοντας την παραίτησή του στον πρόεδρο, ο οποίος πρόσφατα επέπληξε τον
στρατηγό για τις επικρίσεις του σχετικά με τον αμυντικό προϋπολογισμό

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Γαλλία η παραίτηση του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων,στρατηγού Πιερ ντε Βιλιέ.

Κάτι τέτοιο, είχε να συμβεί από το 1958, όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Monde.


Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Βιλιέ με τα γαλλικά ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι ο 39χρονος πρόεδρος τον «έφαγε» αφού ο στρατηγός ήταν αντίθετος με τις περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό που προωθεί η κυβέρνηση των Παρισίων.

Σε ανακοίνωσή του,ο στρατηγός ντε Βιλιέ,υποστηρίζει ότι θεωρεί πως «δεν είναι πλέον σε θέση να διασφαλίσει την διατήρηση του μοντέλου του στρατού, στο οποίο πιστεύει ως εγγύηση της προστασίας της Γαλλίας και των Γάλλων και να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες της χώρας μας» και πως «ανέλαβε τις ευθύνες του» υποβάλλοντας την παραίτησή του στον πρόεδρο, ο οποίος πρόσφατα τον επέπληξε για τις επικρίσεις του σχετικά με τον αμυντικό προϋπολογισμό.

Σχόλιο:Που να βρεθούν τέτοιοι Στρατηγοί στο Ελλαδιστάν !!



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"