GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η επιστροφή των Οθωμανών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος» - ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες εβδομάδες ...


«Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος» - ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες εβδομάδες από το τέλος μίας τηλεοπτικής εκπομπής, του
Survivor, η οποία πήρε μορφή κοινωνικής λαίλαπας ανάμεσα σε έναν λαό, ο οποίος έχοντας προβλήματα σοβαρά, δεν αντιδρά, αλλά συμπεριφέρεται σαν ένα σύνολο μαζανθρώπων χωρίς ταυτότητα! 
Φυσικά κανείς δεν είπε λέξη για το γεγονός ότι το εν λόγω εγχείρημα ήταν τουρκική παραγωγή και μέσα στα πλαίσιά του υπήρχε αρκετή προπαγάνδα για την περίφημη ελληνοτουρκική “φιλία”, η οποία υπάρχει μόνον στην φαντασία κάποιων διεθνιστών και βεβαίως σ’ αυτούς οι οποίοι ωφελούνται οικονομικά από τις συναλλαγές.
Εάν δεν το έχετε καταλάβει οι Τούρκοι σε αυτήν την χώρα πλέον αγοράζουν κάτω από το τραπέζι τα πάντα και ανάμεσα στα πάντα συμπεριλαμβάνονται και τηλεοπτικοί σταθμοί…
Από την άλλη πλευρά την ίδια στιγμή κατά την οποία οι Τούρκοι παραβιάζουν βάναυσα την εθνική μας κυριαρχία και μάλιστα με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ, το οποίο ακολουθεί την γραμμή της Άγκυρας και θεωρεί τα νησιά του Αιγαίου αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, κάποιοι επίσημοι και ανεπίσημοι αυτής της χώρας παριστάνουν τους “λιονταρήδες” και κάνουν δηλώσεις για τα μάτια του κόσμου.
Δυστυχώς επί της ουσίας, ισχύει απόλυτα αυτό που έγραφε στην “Θεωρία του πολέμου”, ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, ήδη από τις αρχές τις δεκαετίας του ’90 και μάλιστα πριν την κρίση των Ιμίων. 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ: “Στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμα ηδονικότερη, εφ' όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους, που τους χρειάζεται κατεπειγόντως ο εκσυγχρονιζόμενος Βαλκάνιος, και επίσης με δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός. 
Απ' αυτές τις συνθήκες ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμικού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό»…”.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν πιστεύουμε στην υπέρβαση του Εθνικισμού και στον λεγόμενο “εξευρωπαϊσμό” και για τον λόγο αυτό πιστεύουμε και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι υπάρχει τουρκική απειλή εις βάρος της Ελλάδος και ο εφησυχασμός αποτελεί στην ουσία τον ηθικό αποκλεισμό του Έθνους μας απέναντι σε αυτήν ακριβώς την απειλή.
Και μια και μιλήσαμε για τα Ίμια, τα οποία για κάποιους δεν είναι “γκρίζα ζώνη” να αναφέρουμε πως όχι μόνον δεν μπορεί να στηθεί εκεί μια Ελληνική Σημαία και να πάει ένας Έλληνας Στρατιώτης, αλλά όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, ο δήμαρχος της Καλύμνου κ. Διακομιχάλης, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, γιατί στήριξε οικονομικά τον βοσκό, ο οποίος υπήρχε επάνω στα Ίμια και ο οποίος τελικά αναγκάστηκε να τα εγκαταλείψει όταν του κόπηκε η επιχορήγηση…
Η Τουρκία απειλεί την Πατρίδα μας χίλια ολόκληρα χρόνια από την Μάχη του Ματζικέρτ μέχρι την κρίση των Ιμίων και όμως δυστυχώς για την Ελλάδα το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που ποδηγετεί τον Λαό μας, δεν είναι διατεθειμένο να διακινδυνέψει τα συμφέροντά του, απαιτώντας τα εθνικά μας δίκαια απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό.
Πολύ σοφά και πάλι ο Παναγιώτης Κονδύλης είχε γράψει: 
“Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους, ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στη μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο γιατί, αν ο πόλεμος είναι συνέχεια της πολιτικής, ποιος πόλεμος θα συνεχίσει μια σπασμωδική πολιτική; …
Ιδού λοιπόν ο λόγος, όπως διαβάσατε παραπάνω, για τον οποίο δεν πρόκειται ποτέ αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν να κρατήσουν μια σκληρή στάση απέναντι στις Τουρκικές προκλήσεις.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει προσκλητήριο για κάθε Έλληνα Πατριώτη. 
Οι Οθωμανοί επιστρέφουν και αυτό δεν το βλέπουν μόνον οι προδότες και οι βλάκες.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epistrofh-twn-othwmanwn-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou1#ixzz4oK6JXHgK