GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Μητσοτάκης καταθέτει πρόταση μομφής για τον Πολάκη: «Ο Πολακισμός είναι φασισμός»! (VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταθέτει την πρόταση μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκ...





Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταθέτει την πρόταση μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.



Δευτερόλεπτα πριν πάρει τον λόγο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ΝΔ είχε… προϊδεάσει, με ένα βίντεο που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Twitter.

Στο βίντεο εναλλάσσονται οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη, ενώ ως ηχητική «επένδυση» έχουν επιλεγεί δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ο Παύλος Πολάκης κι έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.


Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή με την ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, βγάζοντας στην δημοσιότητα και το ΦΕΚ του διορισμού του.

Ο αρχηγός της ΝΔ, στην ομιλία του, απευθύνθηκε στους κυβερνητικούς βουλευτές.
Ονομαστικά μάλιστα στον Νίκο Φίλη, ο οποίος δημοσίως είχε «αδειάσει» τον Παύλο Πολάκη, αλλά και στους ανεξάρτητους βουλευτές που συντάχθηκαν πρόσφατα με την κυβέρνηση.

«Το ερώτημα λοιπόν αφορά εσάς, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Είστε κι εσείς Πολάκηδες;
Γιατί αυτό τελικά θα φανεί από την κοινοβουλευτική διαδικασία που αρχίζει σήμερα.
Θα σας το πω όπως το αισθάνομαι, κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι και εσείς αξίζετε καλύτερα…» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Ξάνθη, συνεπώς την κυβέρνηση εκπροσώπησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρός της, Γιάννης Δραγασάκης.