GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκπρόσωπος της Νέας Δεξιάς βρέθηκε σε συνέδριο του Κινήματος για Ευρώπη των Εθνών & Ελευθερίας (φώτο)

Στο πλαίσιο των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Εκλογών, ο Βέλγος πρόεδρος του MENF κ. Gerolf Annemans μαζί με την κ. Marine Le Pen βρέ...




Στο πλαίσιο των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Εκλογών, ο Βέλγος πρόεδρος του MENF κ. Gerolf Annemans μαζί με την κ. Marine Le Pen βρέθηκαν σήμερα στη Σόφια της Βουλγαρίας για να πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον κ. Veselin Mareshki, πρόεδρο του Κόμματος Volya της Βουλγαρίας, μέλος του MENF και εκπροσώπους της Σλοβακίας και της Τσεχίας.

Το κόμμα της Νέας Δεξιάς και την Ελλάδα, εκπροσώπησε στη συνάντηση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θωμάς Γιόφκος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Αλεξάνδρος" του ξενοδοχείου Intercontinental στη Σόφια.

Ο κ. Γιόφκος είχε την τιμή και την ευκαιρία στο περιθώριο του Συνεδρίου, να συναντήσει και να ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με όλες τις παριστάμενες κορυφαίες προσωπικότητες του Κινήματος, μεταφέροντας παράλληλα και τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου του κόμματος.

Στο Συνέδριο μίλησαν οι: Gerolf Annemans, President MENF, Ľudovít Goga, SME RODINA 🇸🇰, Radim Fiala - SPD, SPD Co President 🇨🇿, Mareshki Veselin, President VOLYA 🇧🇬, Marine Le Pen, French Rassemblement National 🇫🇷

Το Κίνημα για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (Κ.Ε.Ε.Ε.) είναι μια συμμαχία ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων που ιδρύθηκε το 2014.

Η πολιτική ομάδα του κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι η Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (ENF).

H Νέα Δεξιά είναι από τις 15 Μαρτίου 2018 επίσημο και ισότιμο μέλος του Κινήματος για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (MENL ή MENF ή ΚΕΕΕ στα ελληνικά), ύστερα από απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος.




.