GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανατροπή στις Εκλογές «βλέπει» ξένη πρεσβεία: Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον δήμο Αθήνας

Αναβρασμός, επικρατεί στα κομματικά γραφεία, ιδιαίτερα δε στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ύστερα από τη ...



Αναβρασμός, επικρατεί στα κομματικά γραφεία, ιδιαίτερα δε στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ύστερα από τη διαρροή μέτρησης που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας ισχυρής χώρας της Ε.Ε. και τη νέα δημοσκοπική εικόνα που αυτή αποτυπώνει για το μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας.

Τα δεδομένα, της νέας αυτής μέτρησης, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με ορισμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες δείχνουν τον Κώστα Μπακογιάννη στην πρώτη και μάλιστα με διαφορά από τους υπολοίπους θέση ενώ ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται στην τέταρτη.

Πιο αναλυτικά, η έρευνα της ξένης διπλωματικής αρχής που έγινε σε ασυνήθιστα, ομολογουμένως, μεγάλο δείγμα, περίπου 2000 ατόμων, εμφανίζει τον κ. Μπακογιάννη σταθερά πρώτο, αλλά με δυσκολία να ξεπεράσει το όριο του 32%-33% και τον Ηλία Κασιδιάρη διακριτά δεύτερο, να έχει ήδη κλειδώσει το εντυπωσιακό ποσοστό (16,12%) που είχε αποσπάσει στις αντίστοιχες εκλογές του 2014 και να οδεύει για ακόμη ψηλότερα.

Σύμφωνα με το Bankingnews.gr το κρίσιμο στοιχείο της μέτρησης που βεβαίως δεν προορίζεται για δημοσιοποίηση είναι ότι όπως και η πρωτιά του κ. Μπακογιάννη δεν αμφισβητείται, έτσι και η δεύτερη θέση του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής είναι παγιωμένη, καθώς η διαφορά του από τους άλλους υπόλοιπους διεκδικητές του χρίσματος είναι απόλυτα καθαρή, ξεπερνώντας το εύρος οποιουδήποτε στατιστικού σφάλματος.

crashonline.gr