GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βερεμής, Χωμενίδης και άλλοι κομμουνιστές, ανθέλληνες και διορισμένοι στηρίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα χνάρια του Σύριζα βαδίζει το επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη, άλλωστε ο Θεοδωρικάκος και ο Τσίπρας έχουν κοινή αφετ...





Στα χνάρια του Σύριζα βαδίζει το επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη, άλλωστε ο Θεοδωρικάκος και ο Τσίπρας έχουν κοινή αφετηρία στην ΚΝΕ.
Έτσι διαβάζουμε σήμερα ότι «διανοούμενοι και προσωπικότητες» έβγαλαν επιστολή στήριξης στον Μητσοτάκη, όπως στο παρελθόν βγάζανε συνεχώς τέτοιες επιστολές οι συριζαίοι με τραγελαφικά αποτελέσματα.

Κοιτώντας την λίστα με τους 64 διανοούμενους του Μητσοτάκη, βλέπουμε και κάποια ονόματα που φυσιολογικά θα έπρεπε να αποφύγουν οι νεοδημοκράτες, αποσκοπώντας να κοροϊδέψουν τους εναπομείναντες πατριώτες ψηφοφόρους τους.

Όμως, στα πλαίσια της «διευρύνσεως» προς το «κέντρο», την επιστολή στήριξης στο Μητσοτάκη, υπέγραψαν πέρα από τους διορισμένους στα υπουργεία και τους «συμβούλους» της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου και «προσωπικότητες» όπως ο Βερεμής που είχε φτιάξει το κατάπτυστο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για το 1821 και ο πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και αργότερα συνοδοιπόρος της Ρεπούση στην ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Χωμενίδης.

Αυτά τα ολίγα για την λίστα των «64», για να αντιληφθεί ο πάσας ένας το τι ακριβώς πρεσβεύει η ΝΔ.

Γιατί στην ΝΔ οι απόψεις ύφους «Καιρίδη» είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση!



xryshaygh.com