GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι φυλές των ψηφοφόρων για την Ευρώπη.

του Δημήτρη Βαρέλα   Επειδή οι ευρω-εκλογές πλησιάζουν, υπάρχουν κάποιες επικίνδυνες κατηγορίες ψηφοφόρων στις οποίες φυσι...





του Δημήτρη Βαρέλα 

Επειδή οι ευρω-εκλογές πλησιάζουν, υπάρχουν κάποιες επικίνδυνες κατηγορίες ψηφοφόρων στις οποίες φυσικά κάποιος, μπορεί να ανήκει σε πάνω από μία, αλλά με μία ψήφο.
Αυτές είναι οι γυναίκες, που κατά πλειονότητα αδιαφορούν -ανεξήγητα- για τα εθνικά θέματα, οι παοκτζήδες που ελπίζω να αποδείξουν ότι δεν ισχύει η ανταλλαγή που υπονοούν κάποιοι κακεντρεχείς, το οποίο φυσικά ούτε διανοούμαι ότι μπορεί να ισχύει. 
Επίσης ποδοσφαιρική υφή έχει και η υποψηφιότητα του υιού του Σωκράτη Κόκκαλη, με τους ροζ εθνομηδενιστές που μάχονται την διαπλοκή.
Άλλη κατηγορία ψηφοφόρων είναι οι ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι γέροντες, που δεν ξέρουν αν αύριο ξυπνήσουν άρτιοι, σιδερωμένοι ή απλά δεν ξυπνήσουν φιμωμένοι.
Όσοι το ακούτε λαϊκίστικο, απλά ρίξτε μια ματιά στις θύρες και τα παράθυρα στις καγκελόφρακτες φυλακές-μονοκατοικίες των μοναχικών γερόντων.
Μια σημαντική μερίδα είναι επίσης οι νέοι μας, που δηλώνουν και το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής, λόγω αηδίας φυσικά.
Επίσης επικίνδυνες εκλογικές ζώνες είναι η Αθήνα, δεξαμενή της ακροαριστερής χαβούζας και των δεξιών επιπλεόντων φελλών, καθώς φυσικά και η Κρήτη, που αν εξαιρέσεις ένα μεγάλο ποσοστό που οι περισσότεροι είναι και απόγονοι πραγματικών Μακεδονομάχων Κρητών, οι υπόλοιποι δύσμοιροι δεξιο-κεντρο-αριστεροί παρτάκηδες, είναι και αυτοί που φέρνουν πάντα το πολιτικό κακό στην Ελλάδα και το αποδεικνύει ο εκλογικός χάρτης από το 1974 μέχρι το 2015!

Θα μου πει κάποιος συνετός νοικοκύρης Έλλην, «ρε μεγάλε τι να ψηφίσω, την ΝΔ που λέει επισήμως ότι θα τηρήσει απαρέγκλιτα την προδοσία»;
Όχι ρε «φίλε», τουλάχιστον στις ευρωεκλογές, ως Έλλην, μην ψηφίσεις κόμματα που στηρίζουν την «Συμφωνία των Πρεσπών» ή κόμματα που είναι εικονικά κατά, αλλά όχι λόγω της προδοσίας, αλλά λόγω ΝΑΤΟ (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί τραγικοί μούχλες).
Τάραξέ τους λίγο, στις «αδιάφορες» ευρωεκλογές με την ψήφο σου και θα δεις ότι είναι τόσο μικροί, που μόλις αντικρίσουν την κατάρρευση του στημένου διπολισμού με την ταυτόχρονη άνοδο του εθνικισμού ή έστω του αγνού πατριωτισμού στην Ελλάδα, θα τους λούσει «δημοκρατικός» κρύος βρώμικος ιδρώτας!
Αν και μετά από αυτό δεν ακυρώσουν ή αδρανοποιήσουν την ραδιενεργή βραδυφλεγή Συμφωνία των Πρεσπών, «ρε φίλε ψηφοφόρε» Έλληνα, τότε δώσε στις επόμενες εθνικές εκλογές, δράση για την σωτηρία κυριολεκτικά, δηλαδή εθνικιστικές!
Στο κάτω-κάτω, ο παρών ελληνικός δημοκρατικός λαός είναι αυτός που στις δημοσκοπήσεις δηλώνει ότι θέλει να τον κυβερνήσει ο «Κανένας».
Διότι, ένα από τα δύο εννοεί ο ποιητής λαός.
Ή ότι είναι όλοι άχρηστοι-ανίκανοι ή ότι θέλουν να κυβερνήσει ο Οδυσσέας, που είχε πλανήσει τον Πολύφημο, ότι λέγεται «Κανένας»!

Καλά να πάθουμε
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, στις «αδιάφορες» ευρω-εκλογές, πάρει πάνω από 10% (όσα είναι ανά νομό τα κομματόσκυλα), έστω και σε έναν νομό της Μακεδονίας, που σημαίνει ότι ειδικά τον λαό του κάθε νομού δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η Ιστορία του, η αλήθεια των Αρχαίων μνημείων που «βγάζει» συνέχεια το Μακεδονικό χώμα θυμίζοντάς μας οι Αρχαίοι την αχαριστία μας, το αιματοβαμμένο χώμα που έχει κάτω από τα πόδια του και εννοώ το πρόσφατο, από τις σφαγές των Τούρκων κατακτητών για τέσσερις αιώνες, 100 έτη περισσότερα από την Νότια Ελλάδα, διαχρονικά τα ολοκαυτώματα των Βουλγάρων, από τον Μακεδονικό Αγώνα και τους δύο Βαλκανικούς πολέμους μέχρι και την κατοχή, δεν νομίζω ότι πλέον έχει νόημα – για μένα- να συνεχίσω να ασχολούμαι δημοσίως, με κάτι μάταιο, αφού μάλλον είναι το τέλμα για μεγάλο ποσοστό τέτοιας ποιότητος νεοελλήνων (τηλοψία-ζόμπι-κινητό), που κατασκεύασαν με άνεση οι εχθροί του Ελληνισμού! 
Έχω ένα αρκτικόλεξο που χρησιμοποιώ στο περιβάλλον μου και είναι το Κ.Ν.Π, δηλαδή Καλά Να Πάθουμε.
Φυσικά, όλα τα παραπάνω που ισχύουν για την Μακεδονία μας ως προς την Συμφωνία, ισχύει και για τα νησιά μας-κυρίως- όπου ταλαιπωρούνται από τους «μετανάστες» εισβολείς, αλλά εκεί το κακό και Μ.Κ.Ο, μελλοντικά μπορεί να διορθωθεί.
Αν λοιπόν δεν δώσουν και αυτοί κάτω από 10% στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟ ΣΥ-ΛΟΑΤΚΙ, όλοι οι συγκεκριμένοι προαναφερθέντες αδιάφοροι, θα είναι άξιοι του Κ.Ν.Π, αλλά λυπάμαι, με την σκληρή μεταβολή.
Καλά Να Πάθετε!

Επαναλαμβάνω, αν δείτε στο ευρω-ψηφοδέλτιο της συντριβής, να γράφει ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟ-ΣΥ, δεν είμαστε σίγουροι ότι σημαίνει Προδότες-Συμμορίτες όπως λένε αρκετοί, αλλά ίσως και να είναι Προοδευτική Συμμαχία!