GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συμμετοχή-Νίκη στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου Εθνικό Μέτωπο- Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Όσκαρ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και υποψηφίων του συνδυασμού Εθνικ...





Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Όσκαρ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και υποψηφίων του συνδυασμού Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια συνέργεια για την Ελλάδα, σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.
Παρουσιάστηκαν ψηφιακά μηνύματα του Ρομπερτο Φιόρε προέδρου της “Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία” και γενικού γραμματέα της Φόρτσα Νουέβα που θα παρατεθεί από την ιστοσελίδα μας, του Βασίλη Φράγκου υποψηφίου ευρωβουλευτή και στελέχους του Εθνικού Μετώπου.
Ο συν. Φιόρε μίλησε για τις μεγάλες μάχες που δίνουν τόσο το Ιταλικό όσο και το Ελληνικό έθνος εναντίον των κοινών εχθρών, ενώ ο συν. Βασίλης Φράγκος τόνισε τη σημασία του αγώνα μας απέναντι στο ζήτημα της μεγάλης αντικατάστασης πληθυσμών που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο Εμμανουήλ Κώνστας γενικός γραμματέας του Εθνικού Μετώπου ξεκίνησε επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν ακόμα σταθμό στην ουσιαστική πορεία σύγκρουσης του κινήματος τόσο με το εγχώριο κατεστημένο πολιτικό ,οικονομικό και επικοινωνιακό όσο και με τη ξενοκρατία που πλέον ρημάζει τον τόπο και τον οδηγεί σταδιακά στον αφανισμό.
Εξέθεσε τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής που προβάλλει ο συνδυασμός με την υποψηφιότητα του αφού πρώτα αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη που συνιστά η επίτευξη αυτού του ενωτικού ψηφοδελτίου από τρεις πολιτικούς σχηματισμούς που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας ακηδεμόνευτοι.
Επισήμανε ως πρώτη και θεμελιώδη διεκδίκηση την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.
Τίποτα δεν θα κατορθώσουμε εάν πρώτα δεν αναλάβουμε εμείς τις τύχες της πατρίδας, τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο δεύτερος σημαντικός άξονας είναι η ελεύθερη Ευρώπη των εθνών που εξήγησε ότι θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από κλειστές ομάδες, πολυεθνικές που αποφασίζουν , το χρηματιστηριακό κεφάλαιο και κυρίως την προσπάθεια επιβολής μιας απρόσωπης γραφειοκρατικής εξουσίας που καταδυναστεύει τα έθνη.
Τρίτος άξονας στον οποίο αναφέρθηκε είναι η επιχειρούμενη αντικατάσταση πληθυσμού με τις 800.000 Ελληνοποιήσεις και την προσπάθεια αλλοίωσης των εθνικών κοινωνιών σε όλη την Ευρώπη.
Τέταρτος άξονας είναι αυτός της μεγάλης εθνικής αντεπίθεσης που πρέπει να ξεκινήσει για την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Βόρειο Ήπειρο, τη Θράκη όπου εξελίσσεται η ύπουλη τουρκική διείσδυση.
Τέλος , αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανάταξης της εθνικής οικονομίας που εσκεμμένα καταστράφηκε κατά την διάρκεια της μεταπολιτεύσεως κι τόνισε την ανάγκη εθνικού σχεδίου και προστατευτισμού που ανάλογο οφείλει να αναπτύξει και η Ευρώπη των εθνών απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό.
Χαιρετισμό πραγματοποίησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και ιστορικό στέλεχος του ευρύτερου κινήματος Πεισίστρατος Ταρναράς που μετέδωσε το μήνυμα υποστήριξης όλων των εθνικιστών που για χρόνια δεν έχουν υποστείλει τη σημαία των αγώνων. 
Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης εκπρόσωπος των Λιονταριών τόνισε την ανάγκη ενότητας που θα φέρει μια σοβαρή και έτοιμη να αντιμετωπίσει το σύστημα πατριωτική παράταξη.
Μίλησε επίσης για την ανάγκη ευρύτερης υποστήριξης αφού όπως είπε κανείς πατριώτης τώρα δεν έχει άλλοθι, οφείλει να δώσει την ψήφο του σε αυτόν τον συνδυασμό που έβαλε στην άκρη τους εγωισμούς και την ματαιοδοξία, απόδειξη ότι οι τρεις αρχηγοί δεν συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.
Ο Γιάννης Μαλταμπές,πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου σήμανε προσκλητήριο αγώνων που έχει εκκίνηση τις ευρωεκλογές με δεδομένη την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας και τις κοινές αρχές των σχηματισμών.
Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη υπεράσπισης των εθνικών ζητημάτων και της πίστης και καταδίκασε δημόσια όλες τις προκατασκευασμένες προσπάθειες ελέγχου του εθνικού χώρου.
Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο.