GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

EKTAKTO - Επίθεση με ροπαλα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Βούλα - ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της επίθεσης – Βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα περίπου δέκα ατ...






Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της επίθεσης – Βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα περίπου δέκα ατόμων που τους επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα.

Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις έξι το απόγευμα στη Βούλα μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Η αστυνομία δέχτηκε αρχικά κλήση για την παρουσία ατόμων που κρίθηκε ύποπτη η συμπεριφορά τους επί της οδού Πλαπούτα 10-12 στην Βούλα.

Μόλις έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο ήταν 10-15 νεαροί που άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και μάλιστα ένας επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Eπειτα οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και πέτρες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, έναν από αυτούς, ευτυχώς ελαφρά

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να προβούν σε καμία ενέργεια: όταν έφτασαν στην οδό Πλαπούτα δέχθηκαν αμέσως την επίθεση. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια σε δύο συλλήψεις και  προσαγωγές.

Οι συλληφθέντες και οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε έξω από σχολείο και οι δράστες φέρονται να είχαν στην κατοχή τους εκτός από τα ρόπαλα, μαχαίρια και γκαζάκια.

Τρεις από αυτούς έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.