GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πρόεδρος ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ: Νίκη γροθιά στο στομάχι των κομμάτων

Ως νίκη γροθιά στο στομάχι των κομματικών επιτελείων, χαρακτήρισε την πρωτιά του ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ στις φοιτητικές εκλογές στην Αθή...





Ως νίκη γροθιά στο στομάχι των κομματικών επιτελείων, χαρακτήρισε την πρωτιά του ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ στις φοιτητικές εκλογές στην Αθήνα μιλώντας στο SigmaLive, ο πρόεδρος της αυτόνομης φοιτητικής παράταξης, Χρίστος Γεωργίου.

Κληθείς όπως σχολιάσει τη νίκη του ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ το βράδυ της Κυριακής (14/4) δήλωσε: «Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τους Έλληνες της Κύπρου.
Το κίνημά μας αμετακίνητο εδώ και μισό αιώνα στις θέσεις του κατάφερε να επικρατήσει στην Αθήνα.
Ένα κίνημα αυτόνομο, μακριά από κομματικούς παρεμβατισμούς, ένα κίνημα μόνο με φοιτητές τα έβαλε με την κομματοκρατία και τους έμμισθους της καταφέρνοντας να βγει αλώβητο. 
Είμαστε η μοναδική παράταξη που τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε αριθμητική και ποσοστιαία άνοδο σε αντίθεση με τις κομματικές παρατάξεις».

Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς περί χαμηλής προσέλευσης στις κάλπες κάτι που τους έδωσε τη νίκη, ανέφερε:
«Τα ψέματα περί χαμηλής προσέλευσης δεν ευσταθούν διότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι αριθμοί κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.
Φέτος όμως αυξήθηκε ο αριθμός προσέλευσης.
Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες των κομματικών στελεχών προς τους ανωτέρους τους σε μια ύστατη προσπάθεια να περισώσουν την αποτυχία τους».


Ο πρόεδρος της κυπριακής φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ στην Αθήνα, Χρίστος Γεωργίου.

Στο ερώτημα ποιοι θεωρεί ότι μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν την συγκεκριμένη νίκη απάντησε:  
«Η νίκη αυτή οφείλεται στους φοιτητές που με ελεύθερη ψυχή και πνεύμα μακριά από κομματικά στεγανά πολέμησαν για ένα αυτόνομο φοιτητικό σύλλογο.
Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορεί κανείς πέραν των φοιτητών να καπηλευτεί αυτή την εκλογική νίκη.  Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά που έδωσε γροθιά στο στομάχι των κομματικών επιτελείων. 
Καλούμε και τους υπόλοιπους υγιώς σκεπτόμενους φοιτητές που δεν είχαμε την στήριξη τους να πυκνώσουν τις τάξεις του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ».

Tα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στην Αθήνα:

.