GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνάντηση στελεχών της ΝΔ με Πάιατ

Οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, ...




Οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Υγείας Βασίλης Οικονόμου και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας συναντήθηκαν την Πέμπτη με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάιατ και είχε ως αντικείμενο μια ευρεία ενημέρωση, αλλά και ανταλλαγή απόψεων επί της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας - ΗΠΑ και των προοπτικών της.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων με έμφαση στην οικονομία, τις επενδύσεις την εξωτερική πολιτική, την ενέργεια, τον πολιτισμό, και τη συνεργασία στον τομέα της υγείας.

Από πλευράς ΝΔ, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, τονίστηκε η σημασία που δίνει τόσο ως αντιπολίτευση σήμερα όσο και ως κυβέρνηση αύριο στη διεύρυνση και εμβάθυνση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών.