GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σφαλιάρα στον ΣΥΡΙΖΑ από την Κεντρική Μακεδονία! Πρωτιά Τζιτζικώστα – Άφαντοι οι αντίπαλοι του

Σε παράσταση για έναν ρόλο φαίνεται να εξελίσσεται η κούρσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο νυν περιφερειάρχης, Απόστ...





Σε παράσταση για έναν ρόλο φαίνεται να εξελίσσεται η κούρσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, καταγράφει ιδιαίτερα θετικές απόψεις τόσο για το έργο του όσο -ακόµα περισσότερο- και για το πρόσωπό του.
Το 53,5% των πολιτών εκφράζεται θετικά για το έργο του κ. Τζιτζικώστα, έναντι 30,9% που εκφράζεται αρνητικά, ενώ το 72,9% έχει θετική γνώµη και µόλις το 18,3% αρνητική γνώµη για το πρόσωπό του.
Ο κ. Τζιτζικώστας καταγράφει 90,1% θετικές γνώµες στους ψηφοφόρους της Νέας ∆ηµοκρατίας, µε µόλις 5,8% αρνητικές, ενώ έχει και ιδιαίτερα θετικό ισοζύγιο στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, µε 56,6% θετικές γνώµες, έναντι µόλις 30,3%.
Από την άλλη πλευρά, οι δύο βασικοί αντίπαλοί του, ο Χρήστος Γιαννούλης, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, και ο υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. Χρήστος Παπαστεργίου, αντιµετωπίζουν ακόµη σοβαρό πρόβληµα αναγνωρισιµότητας, καθώς οι 6 στους 10 (62,7%) δεν γνωρίζουν τον κ. Γιαννούλη και οι 8 στους 10 (80,4%) τον κ. Παπαστεργίου.
Με αυτά τα δεδοµένα και καθώς το 55,3% των πολιτών δηλώνουν ότι «σίγουρα» και «µάλλον» επιθυµούν την επανεκλογή του κ. Τζιτζικώστα, έναντι 25,4% που «σίγουρα» και «µάλλον» δηλώνουν την προτίµησή τους στην εκλογή κάποιου άλλου, δεν προκαλεί έκπληξη ότι το 61,6% δηλώνει ότι «σίγουρα» και «µάλλον» θα ψηφίσει τον κ. Τζιτζικώστα, έναντι µόλις 25,9% που «σίγουρα» και «µάλλον» δεν θα τον ψηφίσουν.



Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ